img

20 jan. 2022 Nieuws, Uitgelicht

Ekoplaza lanceert klimaatpositieve beweging en verwelkomt binnen 1 week 10.000e Ekovriend

In krap een week tijd na de lancering van het nieuwe beloningsprogramma verwelkomt Ekoplaza haar 10.000e Ekovriend: ecologisch (dans)pedagoog Sanne Tuijl en dochter Aurelia.

11 jan. 2022

Belangrijke update ekoplaza.nl

Vanaf januari is het feest! Dan wordt boodschappen doen bij Ekoplaza nóg leuker. We lanceren een spiksplinternieuwe website én een nieuw spaarprogramma waarmee je zowel online als offline kunt sparen voor allerlei voordeel. We vertellen je graag wat er voor jou gaat veranderen. 

img

30 dec. 2021

5x werken aan je weerstand

Help je weerstand een handje om goed de winter door te komen. Echt ingewikkeld hoeft dat niet te zijn: wij zetten een paar eenvoudige tips op een rijtje.

img

21 dec. 2021

Tijd voor vitaliteit? Begin bij ontspanning!

Orthomoleculair therapeut en Ekoplaza-ambassadeur Richard de Leth vertelt over de rol van onze darmen bij onze gezondheid.

img

14 dec. 2021

Ekoplaza uitgeroepen tot meest diervriendelijke supermarkt

In de Superlijst Dierenwelzijn komen we uit de bus als voorloper. En daar zijn we trots op! We willen een goede balans tussen plantaardige en dierlijke producten in het schap.

img

03 dec. 2021

Ekovrienden vieren feest vanaf januari

Wil jij met je boodschappen de natuur een handje helpen? Dat kan vanaf januari door Ekovriend te worden! 

img

03 dec. 2021

Een gezellig gedekte tafel tijdens de feestdagen

Hoe maak jij je tafel december ready? Met deze tips en tricks wordt jouw tafel er eentje om van te smullen.

img

24 nov. 2021

Dille & Kamille kersthanger cadeau

Bij aankoop van drie actieproducten van verschillende merken, krijg je nu een kersthanger van Dille & Kamille cadeau. Spaar ze allemaal!

img

17 nov. 2021

Ekoplaza focust het komende jaar op de recycling van verpakkingen

Natuur & Milieu onderzocht recentelijk de herbruikbare en recyclebare plastic verpakkingen in de grootste supermarkten van Nederland. Ook Ekoplaza kwam aan bod. Dagblad Trouw doet daar vandaag verslag van.

img

03 nov. 2021

Ekoplaza richting 100% klimaatneutrale supermarkt

Vanuit de ambitie om - op de kortst mogelijke termijn - 100% klimaatneutraal te opereren, ondertekenden we een langdurige overeenkomst met 6 boeren om CO2-uitstoot te compenseren via Carbon Farming

img

26 okt. 2021

Ekoplaza zet in op duurzame alternatieven

Op 28 februari 2018 opende Ekoplaza een plasticvrije pop-up store in Amsterdam. Het initiatief leverde veel connecties op en kennis die nu toegepast wordt in het huidige assortiment.

img