zomer-seizoensgroente

geef de winter kleur

Bekijk inspiratie


lekkerweten-zomer2022-barbecue

stamppotje anders met veel groenten

Bekijk recepten


koeien-zuivelO

biodynamisch citrusfruit
uit siciLië

Lees meer


lekkerweten-zomer2021-picknick

geef het tijd, dan krijg je smaak 

Bekijk stoofrecepten


Start het nieuwe jaar zonder stress. Schuif nieuwe goede voornemens van de baan en blijf gewoon doen wat je het afgelopen jaar ook deed. Gezond eten? Lekker mee doorgaan. Biologisch en lokaal kopen? Goed plan. Liefde en aandacht voor jezelf en voor de mensen om je heen? Krul ernaast, strik erom, vinkje erbij, deze positieve punten heb je vast te pakken.
Lekker (W)eten

Lekker (W)eten

Ekoplaza

Nu in Lekker Weten Winter

Nu in het magazine

Start je jaar lekker met Lekker Weten Winter! In deze editie vind je allerlei tips en ontbijt-, lunch- en dinerrecepten voor een gezonde start. Daarnaast geven we de winter kleur met de lekkerste seizoensgroenten- en fruit en nemen we je mee naar het altijd zonnige Sicilië voor het meest smaakvolle citrusfruit.

Bekijk het magazine

lekkerweten-zomer-buiten-zon

Gezien in Lekker Weten

Zet de knop op winter-weerstand

Wintertijd staat voor gezelligheid. Spelletjesavonden, uitgebreid tafelen met vrienden, wandelingen met warme chocomel na afloop. We zitten meer binnenshuis, dichter op elkaar, maar helaas ook op elkaars griepjes en verkoudheidjes. Tijd om je afweer op te vijzelen. Haal de citruspers uit de kast en vul glazen en borden met vitale vitamines!

Bekijk weerstand tips