img

Red appels van verspilling

Bekijk initiatief


img

Ekovrienden in actie voor een agroforest

Bekijk resultaat 


img

Een warm welkom aan De 10.000e ekovriend

Over de lancering


img

De winkel van Pelle in alkmaar 

 Meer hierover


Hé Ekovriend! Fijn dat je met ons mee doet. Want met hoe meer we zijn, hoe meer we voor elkaar krijgen. Samen kunnen we met de dagelijkse boodschappen de wereld veranderen. Of op z'n minst een beginnetje maken. En het leuke is; het kan al met kleine beetjes, kleine stapjes!

Appelsap
Demeter
GRATIS BIJ 150 PUNTEN

Appelsap

Puur nl - 750 Ml

Doe mee en voorkom verspilling!

Voor fruittelers is het in Nederland niet altijd makkelijk. Als er in een seizoen bijvoorbeeld veel neerslag valt, wordt de schil van de appels zo beschadigd dat ze niet meer geschikt zijn voor de winkel. We helpen Maaike van de minder mooie appels af door er heerlijk sap van te maken. Ook jij kan helpen! Als Ekovriend kun jij dit oer-Hollandse appelsap verkrijgen met gespaarde punten. Zo helpen we Maaike van haar appels af en voorkomen we verspilling.
 

Meer over dit initiatief

Ekovrienden in actie voor een agroforest

In 2022 hebben Ekovrienden laten zien dat biologisch winkelen heel goed samengaat met liefde voor duurzame projecten. Samen met iedereen die zich het afgelopen jaar heeft aangesloten, is er volop gedoneerd om de agroforestry op het landgoed De Koekoek van teler Pipie Smits van Oyen uit te breiden. We hebben met z’n allen de schouders eronder gezet met een geweldig resultaat voor de natuur!

Meer over dit initiatief

koolraapteler-pipie-smits