img

de Koning van de kazen

Alle buitenlandse kazen


img

Een zee van smaak

Vers uit de zee


img

Kip van de gril

Meer over ons vlees


img

Premium wijnen

Onze selectie


Je kan je hele leven er naar zoeken. Je wederhelft. Je soulmate. Het borrelhapje van je vrijdagavond. De vijgenjam van je kaas. Wanneer je die hebt gevonden smelt je eindelijk samen tot één. Vergeet ik, vergeet jij, vanaf nu zijn Ekoplaza en Marqt een wij. Welkom bij Ekoplaza foodmarqt!


Uitmuntende smaak combinaties

Een lekker wijntje is één ding, bewuste wijnteelt is een belangrijke tweede. En zo geldt dat voor ál onze producten: lekker, maar ook duurzaam. Want wanneer je dit combineert, krijg je uitmuntende smaak combinaties. Stuk voor stuk te vinden bij Ekoplaza foodmarqt. Kom je proeven?  

De perfecte aanvulling

Ekoplaza en Marqt hebben in elkaar die perfecte aanvulling gevonden. Hierin vieren we de gelukkige samensmelting van uitmuntend lekkere smaakcombinaties: het betrouwbare karakter van Ekoplaza met de luxe uitstraling van Marqt. 


Het assortiment van Ekoplaza foodmarqt is helemaal biologisch, met uitzondering van het water, zout en de producten uit de zee. Je bent van harte welkom om onbezorgd jouw biologische boodschappen te doen van top kwaliteit.   

Écht lekkere recepten

Volop vers bij Ekoplaza foodmarqt

Bij Ekoplaza foodmarqt kun je terecht voor je biologische boodschappen, maar ook voor een bereidingstip, een mooi recept, kopje koffie en gezellig praatje. Bovenal is het een winkel voor thuiskoks die graag verse producten willen voelen en proeven. Ook wanner je haast hebt of geen zin om te koken, kun je bij ons terecht voor een gebalanceerde en heerlijke kant-en-klaar-maaltijd.

Tip van onze kaasboer?

Loop even binnen! Bij foodmarqt zijn we trots op ons uitgebreide kaasassortiment. We werken dan ook met kieskeurige kaasboeren. Je vindt altijd verse kaas bij de kaasafdeling. En onze kaasexperts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Foodmarqt favorieten 

Vers voor jou gekookt

De keuken van Marqt

voor bij de borrel

Bekijk tapas

Kant-en-klaar

Verse maaltijden

Waar vind je ons?

Inmiddels zijn er zes Ekoplaza foodmarqt vestigingen in Amsterdam en één vestiging in Den Haag geopend. Winkels boordevol pure, verantwoorde, lokale en vooral écht lekkere biologische producten. Loop je ook eens binnen?