de verse producten van marqt

marqt-boreelhapjes-tapas-dips
We hebben de handen ineengeslagen met onze collega's van Marqt om heel veel lekkers te maken. We vonden namelijk dat het de hoogste tijd was voor onder andere een uitgebreider kant-en-klaar assortiment waarvan de herkomst helder is en de smaak heerlijk! Want iedereen wil wel eens een avondje niet koken, toch?
marqt-team-uit-de-keuken

Verse soepen van marqt

Iedere dag maken de koks van Marqt de spiksplinternieuwe soepen, vers in de keuken van Marqt in Veghel. Nadat de bouillon - gemaakt van verse kruiden en specerijen - een nachtje heeft getrokken gaat de volgende dag de groente erbij. Even pureren, proeven en klaar! Verser kan niet. Soep, alsof hij thuis gemaakt is. 

marqt-borrelhapjes-tapas-dips
marqt-kant-en-klare-groentelasagne

Verse ingrediënten

Met de kennis die Marqt in huis heeft over verse producten en ingrediënten hebben we dit tapasassortiment ontwikkeld. Zo zijn de spreads en salades gemaakt op basis van yoghurt of mayonaise, voor een frisse of juist romige smaak. Beide zelfgemaakt door onze huisleverancier. Dat zorgt voor de lekkerste spreads, met pure ingrediënten, van hoge kwaliteit.

Pure smaak, zonder toevoeging

Bij het ontwikkelen van dit assortiment hebben we gekozen voor pure smaak. Want goede ingrediënten hebben geen onnodige toevoegingen nodig! En dat proef je. Zo smaakt de rucola pesto naar pure rucola, proef je in de tapenade overduidelijk verse Kalamata olijven terug en heeft de bruschetta een zoete smaak van de tomaten die veel zonlicht hebben gezien. 

Een eerlijke keten

Door de eerlijke samenwerking met veel Nederlandse boeren en vishandelaren hebben wij dit assortiment samen kunnen stellen. Zo komt de gerookte vis van onze vertrouwde visleverancier Klooster. Deze gerookte vis vind je ook als filet, snippers en in de salades. Zo kunnen we garanderen dat de samenwerking eerlijk is en de ingrediënten heerlijk zijn. 

Salades & spreads 2 voor €5


Salades & spreads 2 voor €6