Ekovriend! Hoe werkt het? 


Als Ekovriend geniet je van vele voordelen. Je spaart voor voordelen voor jezelf of voor duurzame initiatieven. Eko's sparen en inwisselen is heel simpel. Hoe het werkt? Dat leggen we aan je uit!

Eko's inwisselen voor korting

Heb je voldoende Eko's gespaard? Dan kan je deze inwisselen voor gratis producten of korting op je boodschappen! Online doe je dat in de vriendenshop. Wil jij je Eko's in de winkel inleveren? Ook dat kan!

Bekijk de vriendenshop


Eko's inwisselen in de winkel

ekoplaza-biologisch-kassa-medewerkster

Scan aan de kassa je Ekovriendpas of je Ekoplaza profiel via je mobiel om Eko's in te wisselen voor gratis vriendenvoordeel. 

  • Leg het vriendenvoordeel waarvoor je Eko's wilt inleveren op de band bij de kassa. Onze kassamedewerker vraagt je vervolgens of je hiervoor Eko's wilt inleveren. Het inleveren van Eko's voor gratis producten is alleen mogelijk wanneer je voldoende Eko's hebt gespaard.
  • Je kunt alleen Eko's inwisselen voor producten die daarvoor zijn geselecteerd in de betreffende actieperiode. De geselecteerde producten vind je op ekoplaza.nl in de vriendenshop, of rechts bovenin onder het kopje Ekovriend bij Eko's inwisselen. 
  • Wil je Eko's doneren aan een goed doel of een duurzaam project? Dat kan door op ekoplaza.nl in de vriendenshop jouw goed doel of duurzaam project te selecteren. De Eko's worden automatisch verrekend. 
  • Lever jij je Eko's liever in voor korting op je boodschappen? Activeer de kortingsvoucher in de vriendenshop. Bij je eerstvolgende boodschap vraagt onze kassamedewerker of je de korting wilt inzetten. 

    

  


Eko's inwisselen op ekoplaza.nl

Log in op ekoplaza.nl om Eko's in te wisselen voor gratis vriendenvoordeel. 

  • Bekijk de geselecteerde producten op ekoplaza.nl in de vriendenshop, of rechts bovenin onder het kopje Ekovriend bij Eko's inwisselen. 
  • Voeg het voordeel waarvoor jij je Eko's wilt inwisselen toe aan je winkelmand. Je spaartegoed wordt automatisch verrekend. Het inleveren van Eko's voor gratis producten is alleen mogelijk wanneer je voldoende Eko's hebt gespaard.
  • Wil je Eko's doneren aan een goed doel of een duurzaam project? Dan kan door op ekoplaza.nl in de vriendenshop jouw goed doel of duurzaam project te selecteren. De Eko's worden automatisch verrekend.
  • Lever jij je Eko's liever in voor korting op je boodschappen? Activeer de kortingsvoucher in de vriendenshop. Tijdens het controleren van je bestelling voeg je de kortingsvoucher toe aan je bestelling, de korting wordt automatisch verrekend.