Voordeel voor vrienden

Als Ekovriend geniet je van extra vriendenvoordeel door de boodschappen die je bij ons doet. Je spaart voor allerlei voordelen voor jezelf of voor duurzame projecten en goede doelen die bijdragen aan een betere wereld. Sluit jij je aan? Want samen krijgen we meer voor elkaar. Aanmelden is zo gebeurd en helemaal gratis.ekovriend

Geniet van vriendenvoordeel

  • Eko's sparen! Spaar Eko's door bij de kassa altijd jouw digitale of fysieke Ekovriend pas te scannen. Bij besteding van € 1,- ontvang je 1 Eko. Daarnaast ontvang je ook nog eens extra Eko’s op speciaal geselecteerde boodschappen.
  • Eko’s inwisselen? Je bepaalt zelf wat je met je Eko’s doet. Wissel ze in voor gratis boodschappen, speciale korting of doneer ze aan een duurzaam project of goed doel.
  • Profiteer van vriendenprijzen. Als Ekovriend profiteer je van speciale aanbiedingen. Echte vriendenprijsjes dus.
  • Jouw actuele Eko-saldo: Doe je boodschappen in de winkel of bestel je online? Al je Eko’s komen samen in je persoonlijke profiel. Hier bekijk je altijd en overal jouw actuele Eko-saldo.
  • Je kassabon online! De kassabonnen van al je aankopen, zowel in de winkel als online, verschijnen automatisch in jouw profiel. Je hebt dus geen bonnetje meer nodig! Zo besparen we papier en zorgen we samen voor minder afval.
ekovriend
Vriendenprijsjes (t/m 30 november)

Duurzame initiatieven

Een betere wereld begint bij onszelf, maar samen bereiken we meer. Met alle Ekovrienden zetten we de schouders eronder. Als Ekovriend krijg je de kans om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. De gespaarde punten zijn namelijk te gebruiken om bijzondere projecten te steunen van onze duurzame partners. Projecten die de natuur een handje helpen en de wereld een stukje mooier maken. Wat je kiest, laten we helemaal aan jou over. Het eerste project waar jij je punten aan kunt doneren is het agroforest project bij onze teler Pipie Smits.

Kubieke meters natuur sparen

Wissel jouw Eko's in tegen een kubieke meter biodiversiteit bij onze teler Pipie. Voor gespaarde punten koop je een kubieke meter agroforest. En denk je nu: kubieke meter? Bedoelen ze niet: vierkante meter? Nee, biologisch boeren gaat niet alleen over het oppervlak, maar ook wat er onder de grond en in de lucht erboven gebeurt. Jouw kubieke meters zijn niet alleen gras of vlakke akker, maar ook het leven in de bodem, de wortels in de aarde, alles bij elkaar.

Meer over Pipie

koolraapteler-pipie-smits
Extra Ekopunten (t/m 30 november)

Bij elke euro boodschappen, zowel in de winkel als online, spaar je minimaal één punt. Bij verschillende producten welke maandelijks wisselen krijg je zelfs extra Eko's per bestede euro! 

ekoplaza-eko's

Gratis boodschappen met jouw Eko's

Jij bepaalt zelf wat je met je Eko's doet. Wissel jij ze in voor gratis boodschappen? Kies dan uit een heleboel lekkers. Ga voor een relaxmomentje voor jezelf of neem voordeel voor bij je maaltijd. De keuze is helemaal aan jou!  

Eko's sparen en inwisselen

eko-baddouche
eko-chips
eko-zuiverzuivel
eko-gimber