Voordeel voor vrienden

Als Ekovriend geniet je van extra vriendenvoordeel door de boodschappen die je bij ons doet. Je spaart voor allerlei voordelen voor jezelf of voor duurzame projecten en goede doelen die bijdragen aan een betere wereld. Sluit jij je aan? Want samen krijgen we meer voor elkaar. Aanmelden is zo gebeurd en helemaal gratis.

ekoplaza-biologisch-ekovriend-redesign-header

Extra Ekopunten (t/m 16 juli)

Geniet van vriendenvoordeel

  • Eko's sparen! Spaar Eko's door bij de kassa altijd jouw digitale of fysieke Ekovriend pas te scannen. Bij besteding van € 1,- ontvang je 1 Eko. Daarnaast ontvang je ook nog eens extra Eko’s op speciaal geselecteerde boodschappen.
  • Eko’s inwisselen? Je bepaalt zelf wat je met je Eko’s doet. Wissel ze in voor gratis boodschappen, speciale korting of doneer ze aan een duurzaam project of goed doel. Lees meer over het inwisselen van Eko's. 
  • Profiteer van vriendenprijzen. Als Ekovriend profiteer je van speciale aanbiedingen en ontvang je korting op je verjaardagsboodschappen. Echte vriendenprijsjes dus.
  • Jouw actuele Eko-saldo: Doe je boodschappen in de winkel of bestel je online? Al je Eko’s komen samen in je persoonlijke profiel. Hier bekijk je altijd en overal jouw actuele Eko-saldo.
  • Je kassabon online! De kassabonnen van al je aankopen, zowel in de winkel als online, verschijnen automatisch in jouw profiel. Je hebt dus geen bonnetje meer nodig! Zo besparen we papier en zorgen we samen voor minder afval.
ekovriend

Duurzame initiatieven

Een betere wereld begint bij onszelf, maar samen bereiken we meer. Met alle Ekovrienden zetten we de schouders eronder. Als Ekovriend krijg je de kans om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. De gespaarde punten zijn namelijk te gebruiken om bijzondere projecten te steunen van onze duurzame partners. Projecten die de natuur een handje helpen en de wereld een stukje mooier maken. Wat je kiest, laten we helemaal aan jou. 

Bekijk onze mijlpalen

Samen leggen we meer CO2 vast

Waarom zou je je CO2-uitstoot compenseren met de aanplant van bomen aan de andere kant van de wereld, als je dat ook bij eigen telers kunt doen? Ekoplaza gaat samen met Ekovrienden lokaal CO2 vastleggen, bij 6 van onze boeren gevestigd in Nederland. Onze Ekovrienden betrekken we graag bij dit project. Zij kunnen Eko's doneren aan een project bij hen in de buurt en helpen de CO2 van de boodschappen te compenseren door onder andere bomen te planten bij onze eigen telers. 

Meer over het project

ekoplaza-biologisch-carbonfarming-koolstofboeren

Vriendenprijsjes (t/m 16 juli)

Bij elke euro boodschappen, zowel in de winkel als online, spaar je minimaal één punt. Bij verschillende producten welke maandelijks wisselen krijg je zelfs extra Eko's per bestede euro! 

ekoplaza-eko's

Gratis boodschappen met jouw Eko's

Jij bepaalt zelf wat je met je Eko's doet. Wissel jij ze in voor gratis boodschappen? Kies dan uit een heleboel lekkers. Ga voor een relaxmomentje voor jezelf of neem voordeel voor bij je maaltijd. De keuze is helemaal aan jou!  

Eko's sparen en inwisselen

Ekopunten inwisselen (t/m 18 juni)