eerlijk smaakt het best

groenteassortiment-herfst

Alles komt samen op je bord. En wat je ook kiest: op Ekoplaza kun je vertrouwen. Door samen goed te kiezen, veranderen we de wereld elke dag. Bord voor bord, karretje voor karretje, mandje voor mandje. 

Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Wij zorgen voor eten afkomstig van telers en boeren die we persoonlijk kennen; jij betaalt een eerlijke prijs voor eten dat goed is behandeld. Niet te veel, maar ook niet te weinig. 

Samen werken we aan een voedselketen waarin alles klopt. Biologisch? Ja, natuurlijk. Maar vooral lokaal, persoonlijk door ons geselecteerd, duurzaam vervoerd en verpakt met zo min mogelijk plastic. Daar mag je ons aan houden. Want die betere wereld komt er alleen als we het samen doen. 

Eerlijk smaakt het best. 

winkel-groente-fruit
winkel-formule-pui-voorzijde
winkelformule-biologisch-actiekop

De bodem is de basis
We geloven dat de bodem de basis van alles is. Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Vol voedingsstoffen en rijk aan smaak. Van de beste kwaliteit en troepvrij, dus zonder vreemde toevoegingen zoals e-nummers, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ze smaken zoals ze van nature horen te smaken. Dat vinden wij écht veel lekkerder!

DE BIOLOGISCHE SUPERMARKT


Bij Ekoplaza staan we voor écht lekker eten. Dat betekent dat jouw boodschappen biologisch zijn en dat ze smaken zoals ze van nature horen te smaken. Dat maakt elk product, stuk voor stuk écht en ook nog eens ontzettend lekker. Om dat te kunnen beloven, moeten wij keuzes maken, elke dag opnieuw. Dat noemen wij de 5 keuzes.
ekoplaza-biologisch-5keuzes-schoneaarde

Gezonde bodem

Maximaal gifvrije landbouw, maximaal plasticvrij en meer CO2 opnemen dan uitstoten.

ekoplaza-biologisch-5keuzes-authentiekesmaak

Authentieke smaak

Puur, vitaal en volwaardig. Geen kunstmatige toevoegingen en minder suiker, vet en zout.

ekoplaza-biologisch-5keuzes-groeiendenatuur

Groeiende natuur

Een levende bodem en ruime vruchtwisseling, veel variatie in zaadrassen, landbouw die biodiversiteit versterkt.

ekoplaza-biologisch-5keuzes-respectvolhandelen

Respectvol handelen

Maximaal benutten voedsel en reststromen, waarde en welzijn van dieren staat voorop, beste ingrediënten voor de juiste prijs.

ekoplaza-biologisch-5keuzes-korteketen

Korte keten

Transparant van akker tot aanrecht, eerlijke samenwerking met menselijke maat, maximaal gesloten kringloop en zoveel mogelijk van dichtbij.