alles over ekoplaza

groenteassortiment-herfst

Bij Ekoplaza kun je erop vertrouwen dat alle boodschappen biologisch zijn. Jouw boodschappen zijn van hoge kwaliteit en jij draagt bij aan een betere wereld. Bij ons krijgen kleinschalige boeren, telers en producenten een eerlijke prijs, zodat ze duurzaam en diervriendelijk kunnen werken. Want als we samen goed voor de bodem, plant en dier zorgen, krijgen we daar veel lekkers voor terug.

Hier strijden wij voor

Ekoplaza helpt je om met een gerust hart en een goed gevoel boodschappen te doen. Het is onze missie om jou en iedereen blij te maken met biologische producten die bijdragen aan een gezonde en betere wereld. We inspireren je om met elke aankoop de wereld beter te maken. Want jij als klant bent immers het belangrijkste wapen in de strijd tegen vervuiling, vernieling en onverschilligheid. We willen dat jij als klant blij wordt van de hoge kwaliteit van producten en vanwege de zichtbare bijdrage die je aankopen doen voor een gezonde en betere wereld.

winkel-groente-fruit
winkel-formule-pui-voorzijde
winkelformule-biologisch-actiekop

We geloven dat de bodem de basis van alles is. Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Vol voedingsstoffen en rijk aan smaak. Van de beste kwaliteit en troepvrij, dus zonder vreemde toevoegingen zoals e-nummers, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ze smaken zoals ze van nature horen te smaken. Dat vinden wij écht veel lekkerder!

Zo zien wij de toekomst

Als biologische supermarkt zijn wij er voor jou en voor iedereen die bewuste keuzes wil maken. We streven ernaar, om middels biologische boodschappen een gezonde en duurzame wereld te creëren. Ekoplaza staat voor een klimaatneutraal en klimaatpositief landbouw- en voedingssysteem met schoon water, een vruchtbare bodem, een milieu zonder pesticiden en volop biodiversiteit. We willen een waardevolle bijdrage leveren aan de transitie naar volledige biologische landbouw en voeding in de toekomst. Daar betrekken we jou als klant graag bij!

DE BIOLOGISCHE SUPERMARKTekoplaza-biologisch-5keuzes-schoneaarde

Schone aarde

Maximaal gifvrije landbouw, maximaal plasticvrij en meer CO2 opnemen dan uitstoten.

ekoplaza-biologisch-5keuzes-authentiekesmaak

Authentieke smaak

Puur, vitaal en volwaardig. Geen kunstmatige toevoegingen en minder suiker, vet en zout.

ekoplaza-biologisch-5keuzes-groeiendenatuur

Groeiende natuur

Een levende bodem en ruime vruchtwisseling, veel variatie in zaadrassen, landbouw die biodiversiteit versterkt.

ekoplaza-biologisch-5keuzes-respectvolhandelen

Respectvol handelen

Maximaal benutten voedsel en reststromen, waarde en welzijn van dieren staan voorop, beste ingrediënten voor de juiste prijs.

ekoplaza-biologisch-5keuzes-korteketen

Korte keten

Transparant van akker tot aanrecht, eerlijke samenwerking met menselijke maat, maximaal gesloten kringloop en zo veel mogelijk van dichtbij.