Een nieuwe eigenaar voor Ekoplaza Groningen

23 nov. 2023 respectvol handelen

Een nieuwe eigenaar voor Ekoplaza Groningen Nieuwe Ebbingestraat

Sinds kort runt Sebastiaan Kuipers twee Ekoplaza's in het noorden van het land. Hij staat al tien jaar aan de leiding van Ekoplaza Heerenveen en daar is nu ook Ekoplaza Nieuwe Ebbingestraat Groningen bij gekomen. Extra bijzonder is dat hij hiermee terugkeert naar de winkel waar zijn Ekoplaza-loopbaan begon.

01 nov. 2023 respectvol handelen

Een winkel met een franchiseformule is echt een verademing

Bij Ekoplaza geloven we dat elke stap telt en dat kleine veranderingen grote impact kunnen hebben. Door franchisenemer bij Ekoplaza te worden, maak je deel uit van een beweging die de wereld gezonder en duurzamer wil maken. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen. 

img

15 jun. 2022

Ekoplaza Alkmaar het Hofplein is uitgebreid!

De winkel aan het Hofplein in Alkmaar was uit zijn jasje gegroeid. Om de klant nog meer te kunnen laten genieten van écht lekker eten hebben ze de afgelopen week flink verbouwd. Vanaf donderdag 16 juni openen we een gloednieuwe winkel waarbij de nadruk ligt op volop verse en écht lekkere biologische producten.

img

13 mei 2022

Ekoplaza Alkmaar bouwt aan nieuwe verswinkel

Ekoplaza Alkmaar is flink uit z’n jasje gegroeid en gaat daarom flink verbouwen. Vanaf de heropening op 16 juni kun je in de Ekoplaza aan het Hofplein terecht voor alle biologische boodschappen, natuurlijke verzorgingsproducten en tevens voor een eerlijk, biologisch stukje vlees.

img

07 apr. 2022 lokaal

Nieuwe Ekoplaza aan Stationsweg in Den Haag geopend

Op woensdag 6 april openden we een nieuwe winkel aan de Stationsweg 36 in Den Haag. De winkel aan de Grote Marktstraat is na zo'n 15 jaar verplaatst en vertrokken uit de kelder van de Grote Marktstraat.

img

29 jun. 2021 lokaal

Van Syrië naar eigen Ekoplaza in Oss

Maak kennis met... Woroud Al-Mansoure! Wij heten haar van harte welkom bij het Ekoplaza-team, want sinds kort is ze trotste franchisenemer van Ekoplaza Oss.

img

28 jun. 2021 lokaal

Tweede Ekoplaza-vestiging in België geopend

Vorige week openden we de tweede Ekoplaza-vestiging in België. De voorheen Origin'O winkel aan de Uitbreidingstraat in Berchem, werd volledig verbouwd en omgetoverd naar een gloednieuwe Ekoplaza-vestiging.

img

14 okt. 2020 lokaal

Ekoplaza wijzigt openingstijden

Naar aanleiding van de persconferentie gisterenavond en de daarop volgende maatregelen heeft Ekoplaza besloten haar openingstijden aan te passen.

img

25 mrt. 2020 lokaal

Aanvullende maatregelen winkels

Bij Ekoplaza stellen we het welzijn van onze medewerkers en klanten voorop. Om deze reden hebben wij de afgelopen weken een aantal maatregelen genomen.

img

17 jul. 2019 lokaal

Met Ekoplaza verder groeien en verduurzamen

Vorig jaar nam Ekoplaza 25 winkels van branchegenoot Natuurwinkel over. Als eerste heropenden Lemmer en Emmen als Ekoplaza. In de komende periode volgen meer Natuurwinkels hun voorbeeld en verstevigt Ekoplaza haar rol als grootste biologische supermarktketen van Nederland.

img

Uitgelicht

Ekoplaza voor de 2e keer op rij de groenste supermarkt

05 okt. 2023 nieuws

Ekoplaza voor de 2e keer op rij de groenste supermarkt

Wie neemt de meeste verantwoordelijkheid om ons voedselsysteem te verduurzamen? Met die vraag neemt Questionmark supermarkten in Nederland onder de loep. Niet alleen op beloftes, maar vooral op daadwerkelijke stappen die supermarkten zetten naar een groener voedselsysteem. In de Superlijst Groen 2023 is Ekoplaza voor de 2e keer op rij als koploper uit de bus gekomen.