Ekoplaza Alkmaar het Hofplein is uitgebreid!

15 jun. 2022

Ekoplaza Alkmaar het Hofplein is uitgebreid!

De winkel aan het Hofplein in Alkmaar was uit zijn jasje gegroeid. Om de klant nog meer te kunnen laten genieten van écht lekker eten hebben ze de afgelopen week flink verbouwd. Vanaf donderdag 16 juni openen we een gloednieuwe winkel waarbij de nadruk ligt op volop verse en écht lekkere biologische producten.

13 mei 2022

Ekoplaza Alkmaar bouwt aan nieuwe verswinkel

Ekoplaza Alkmaar is flink uit z’n jasje gegroeid en gaat daarom flink verbouwen. Vanaf de heropening op 16 juni kun je in de Ekoplaza aan het Hofplein terecht voor alle biologische boodschappen, natuurlijke verzorgingsproducten en tevens voor een eerlijk, biologisch stukje vlees.

img

07 apr. 2022 lokaal

Nieuwe Ekoplaza aan Stationsweg in Den Haag geopend

Op woensdag 6 april openden we een nieuwe winkel aan de Stationsweg 36 in Den Haag. De winkel aan de Grote Marktstraat is na zo'n 15 jaar verplaatst en vertrokken uit de kelder van de Grote Marktstraat.

img

29 jun. 2021 lokaal

Van Syrië naar eigen Ekoplaza in Oss

Maak kennis met... Woroud Al-Mansoure! Wij heten haar van harte welkom bij het Ekoplaza-team, want sinds kort is ze trotste franchisenemer van Ekoplaza Oss.

img

28 jun. 2021 lokaal

Tweede Ekoplaza-vestiging in België geopend

Vorige week openden we de tweede Ekoplaza-vestiging in België. De voorheen Origin'O winkel aan de Uitbreidingstraat in Berchem, werd volledig verbouwd en omgetoverd naar een gloednieuwe Ekoplaza-vestiging.

img

14 okt. 2020 lokaal

Ekoplaza wijzigt openingstijden

Naar aanleiding van de persconferentie gisterenavond en de daarop volgende maatregelen heeft Ekoplaza besloten haar openingstijden aan te passen.

img

25 mrt. 2020 lokaal

Aanvullende maatregelen winkels

Bij Ekoplaza stellen we het welzijn van onze medewerkers en klanten voorop. Om deze reden hebben wij de afgelopen weken een aantal maatregelen genomen.

img

17 jul. 2019 lokaal

Met Ekoplaza verder groeien en verduurzamen

Vorig jaar nam Ekoplaza 25 winkels van branchegenoot Natuurwinkel over. Als eerste heropenden Lemmer en Emmen als Ekoplaza. In de komende periode volgen meer Natuurwinkels hun voorbeeld en verstevigt Ekoplaza haar rol als grootste biologische supermarktketen van Nederland.

img

05 apr. 2018 lokaal

Het mechanisme van statiegeld werkt écht!

Dat bewijst Wout van Ekoplaza Groningen wel. Hij wilde heel de maand april kleine plastic flesjes en blikjes retour nemen voor 0,10 cent per stuk. Nog geen week na de start heeft Wout echter al besloten om de actie te staken.

img

22 mei 2017 lokaal

Rina van der Stok, eigenaar 75ste Ekoplaza!

Met de opening van de 75ste Ekoplaza in Rotterdam is Rina nu eigenaar van vier winkels, waarvan één in Delft. Druk genoeg zou je denken. Toch zit Rina in het bestuur van stichting BuytenDelft: "Aan de rand van de stad, in het groene hart, staat een stadsboerderij met waterspeeltuin.

img

Uitgelicht

Ekoplaza zet volgende stap in verpakkingsvrij shoppen

11 jan. 2023 innovatie

Ekoplaza zet volgende stap in verpakkingsvrij shoppen

Vanaf deze week is het afvalvrije assortiment bij Ekoplaza uitgebreid met statiegeldpotten gevuld met biologische basisproducten zoals onder meer havermout, muesli, linzen, kikkererwten, bonen, rijst en couscous.