28 jun. 2021 lokaal

Tweede Ekoplaza-vestiging in België geopend

img

Vorige week openden we de tweede Ekoplaza-vestiging in België. De voorheen Origin’O winkel aan de Uitbreidingstraat in Berchem, werd volledig verbouwd en omgetoverd naar een gloednieuwe Ekoplaza-vestiging.  

Ruim tweederde van de nieuwe Ekoplaza winkel bestaat uit een gevarieerd vers-assortiment. Seizoensgebonden biologische groenten en fruit, aangevuld met verschillende verse en duurzame gemaksproducten. Daarnaast kun je in Berchem terecht voor allerlei (vegan) kant-en-klaar maaltijden, maar ook voor verse noten, pasta en granen om zelf te tappen. Voor de echte Bourgondiërs staan de medewerkers klaar met een uitgebreid tapasassortiment en biologische (borrel) kazen die vers voor je worden gesneden. Ben je op zoek naar duurzame keukenartikelen van Dille & Kamille? Ook dan ben je bij Ekoplaza Berchem aan het juiste adres.

Natalie is sinds 2019 werkzaam in Berchem en heeft de winkel omgetoverd zien worden van Origin’O naar Ekoplaza: “De biowinkel is flink uitgebreid en dat geeft ons de mogelijkheid om flink uit te pakken met een vernieuwd Belgisch bio-assortiment. Het is echt een winkel voor de biologische fijnproever geworden! Met veel focus op de vers categorieën, kunnen we onze klanten nog meer verwennen en laten zien wat écht lekker eten is.” Vanwege de huidige coronamaatregelen in België was een grote feestelijke opening niet mogelijk. “We hebben de opening iets aangepast. Er zullen geen demonstraties en proeverijen zijn, maar wel leuke en extra klantenacties. Zo zijn er diverse gratis welkomstgeschenken en extra openingsaanbiedingen. Uiteraard met lekker veel verse producten. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen!” Aldus Natalie.

Ekoplaza in Berchem is na Ekoplaza Alsemberg, de tweede Ekoplaza winkel in België. Ekoplaza Alsemberg opende haar deuren op 10 december 2020, en in de komende maanden zullen er meer Origin’O winkels volgen. Daaropvolgend worden de afhaalpunten en een webshop verder uitgebouwd, om de aankoopbeleving compleet te maken.