img

09 jun. 2022

Gouden grutto voor weidevogelboer klaas de lange

Klaas de Lange heeft vandaag van Vogelbescherming Nederland de Gouden Grutto ontvangen. Al jaren heeft Klaas een ‘all-inclusive aanpak’ voor biodiversiteit.

03 jun. 2022

De Grutto in de hoofdrol

De grutto is de hoofdrolspeler in de nieuwste natuurdocumentaire van goudenkalf-winnaar Ruben Smit. Hier worst de grutto gevolgd op zijn reis over de wereld naar Nederland.

img

03 jun. 2022

Ekoplaza steunt pluimveehouders

De oorlog in Oekraïne leidt tot forse prijsstijgingen, ook voor pluimveehouders. Wij steunen onze leveranciers en daarom verhogen we de prijs die pluimveehouders krijgen voor hun eieren.

img

25 mei 2022

Keurmerk EU-biologisch wederom verkozen als betrouwbaar topkeurmerk

Van alle duurzame claims op voedselproducten blijven na onderzoek van Milieu Centraal 12 keurmerken als beste over in de Keurmerkenwijzer. Drie van deze topkeurmerken (EU-biologisch, EKO en Demeter) zijn de keurmerken voor biologisch of biodynamisch. 

img

20 mei 2022

Onderzoek wijst uit dat de klant van Ekoplaza een gezonde leefstijl heeft

Wij vinden het belangrijk om onze klanten te stimuleren in een gezonde leefstijl en willen hen daarbij helpen door ons aanbod. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zorgen voor pure, echte producten en een groot assortiment in bijvoorbeeld vleesvervangers. Onlangs hebben we een onderzoek gehouden onder onze klanten om te kijken of we hierin slagen en wat we nog kunnen verbeteren.

img

18 mei 2022

De 1e Ekoplaza Foodmarqt opent haar deuren!

Ekoplaza en Marqt hebben hun idealen, merken en formules gebundeld en op zaterdag 21 mei openen we de allereerste Ekoplaza Foodmarqt op de Haarlemmerstraat in Amsterdam. 

img

11 mei 2022

Het zijn de Proef maar prijsweken!

Tijdens de ‘Proef maar prijsweken’ vind je allerlei écht lekkere producten voor een klein prijsje om lekker thuis te proeven. Kom jij meegenieten van al het lekkers?

img

15 apr. 2022

Samen in actie voor de wilde bijen

Wil jij zelf in actie komen en de bijen helpen? Je kunt bijdragen aan de bescherming van de wilde bij door mee te tellen aan de Nationale Bijentelling! Deze wordt georganiseerd op 23 & 24 april 2022.

img

07 apr. 2022

Nieuwe Ekoplaza aan Stationsweg in Den Haag geopend

Op woensdag 6 april openden we een nieuwe winkel aan de Stationsweg 36 in Den Haag. De winkel aan de Grote Marktstraat is na zo'n 15 jaar verplaatst en vertrokken uit de kelder van de Grote Marktstraat.

img

25 jan. 2022

Plantaardige zuivellijn Noomi breidt uit

Na de succesvolle introductie heeft Noomi de plantaardige zuivellijn verbeterd en uitgebreid met de smaken amandel, haver en de lobbige kokos Greek style.

img