Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen

Bekroonde wijnen
door Harold Hamersma & Nicolaas Klei

De herfst is de tijd van paddenstoelen, stoofpotjes en zelfgebakken appeltaart. Maar dat niet alleen. Sinds enkele jaren is de herfst ook het moment waarop reikhalzend wordt uitgekeken naar de presentatie van de wijnbeoordelingen van Harold Hamersma en Nicolaas Klei. Deze beide wijnkenners proeven en beoordelen jaarlijks vele wijnen en geven hun kritische maar eerlijke mening in hun wijngidsen. Klei beoordeelt de wijnen met 'wijnglaasjes' en geeft over de echte toppers aan dat het 'omfietswijnen' zijn, waar je speciaal een omweg voor maakt. Hamersma kiest voor een beoordeling met cijfers, die de smaak van de wijn weergeven. 

Ook de wijnen van Ekoplaza mochten van beide kenners mooie beoordelingen ontvangen. Guess what? Maar liefst 8% van de best beoordeelde wijnen is te koop bij Ekoplaza! Ben je benieuwd naar de complete beoordelingen? De beide wijngidsen zijn natuurlijk verkrijgbaar in de winkels van Ekoplaza. 

Bekijk bekroonde wijn aanbiedingen

Zo maak je in­druk met wijn! Wijn is natuurlijk niet alleen lekker bij een maaltijd, maar ook er doorheen. Met deze gerechten maak je indruk op je gasten!