de lekkerste borrel is biologisch

Een borrel is niet compleet zonder een goedgevulde borrelplank! Hartig, zoet, warm of koud, gemakkelijk te maken of juist een leuke uitdaging. Wij hebben het allemaal! We hebben een handig kant-en-klaar assortiment, maar helpen je ook graag met inspiratie voor een goedgevulde borrelplank. Hieronder vind je onze favoriete hapjes op een rij.

Voor op de borrelplank

Warme borrelhapjes

Borrelen met de tapas van Marqt

Bij feestjes en speciale gelegenheden mag de borrel bijzonder zijn. En dan kies je voor Marqt! Lang in de keuken staan is niet nodig, want de chefkoks van Marqt doen het werk voor je. Want tapas, antipasti en salades van Marqt: dat is gemak, puur en biologisch. Zonder zuurteregelaars, conserveermiddelen, smaakversterkers en kleurstoffen. Pure producten met een authentieke smaak. En dat is nou écht lekker! 


Alleen de beste kazen voor bij de borrel

Biologische kaasmakers gebruiken melk, zuursel, stremsel en een beetje zout. Geen kunstmatige kleurstoffen of andere onnodige toevoegingen. In combinatie met bijzondere biologische melk vinden wij dat de allerbeste basis voor een goede en smaakvolle kaas!

Koude borrelhapjes& spreads