borreltijd! allemaal aanschuiven

Vier de feestdagen met een uitgebreide borrel! Hartig, zoet, warm of koud, gemakkelijk te maken of juist een leuke uitdaging. Wij hebben het allemaal om jouw borrelplank een waar feestje te laten zijn. We hebben een handig kant-en-klaar assortiment, maar helpen je ook graag met inspiratie voor een goedgevulde borrelplank.

Voor op de borrelplank

Feestelijk vegan kaasje

Stevig van structuur en met de unieke smaak van gefermenteerde noten: Dolcillo is ideaal voor op de borrelplank! Dit plantaardige alternatief voor kaas is gemaakt van slechts 3 ingrediënten: noten, water en een snufje zout. Zonder toevoegingen en conserveermiddelen. Aan deze speciale feestdagenvariant zijn cranberry's en pecannoten toegevoegd voor een friszoete, delicate smaak. 

Bestellen

Warme borrelhapjes

Borrelen met de tapas van Marqt

Bij feestjes en speciale gelegenheden mag de borrel bijzonder zijn. En dan kies je voor Marqt! Lang in de keuken staan is niet nodig, want de chefkoks van Marqt doen het werk voor je. Want tapas, antipasti en salades van Marqt: dat is gemak, puur en biologisch. Zonder zuurteregelaars, conserveermiddelen, smaakversterkers en kleurstoffen. Pure producten met een authentieke smaak. En dat is nou écht lekker! 

Zo op tafel

Mocht je vleesliefhebbers over de vloer krijgen, zijn de vleeswaren van St. Hendrick een ware aanvulling op je borrelplank. Dankzij de nieuwe hersluitbare verpakking blijven de gesneden vleeswaren nog langer vers en de vleeswaren worden per soort in de juiste dikte gesneden: van flinterdun naar lekker stevig. 

Bekijk het assortiment


Alleen de beste kazen voor bij de borrel

Biologische kaasmakers gebruiken melk, zuursel, stremsel en een beetje zout. Geen kunstmatige kleurstoffen of andere onnodige toevoegingen. In combinatie met bijzondere biologische melk vinden wij dat de allerbeste basis voor een goede en smaakvolle kaas!

Koude borrelhapjes& spreads