vier pasen met een uitgebreide borrel

Vier Pasen met een uitgebreide borrel! Hartig, zoet, warm of koud, gemakkelijk te maken of juist een leuke uitdaging. Wij hebben het allemaal om jouw borrelplank een waar feestje te laten zijn. We hebben een handig kant-en-klaar assortiment, maar helpen je ook graag met inspiratie voor een goedgevulde borrelplank.

Voor op de borrelplank

borreltijd

Bij Ekoplaza hebben we een neus voor lekkere en bijzondere kazen en kwalitatieve delicatessen. Daarom presenteren onze experts de beste kazen uit verschillende werelden. Kazen die je moet proeven!

Warme borrelhapjes

Borrelen met de tapas van Marqt

Bij feestjes en speciale gelegenheden mag de borrel bijzonder zijn. En dan kies je voor Marqt! Lang in de keuken staan is niet nodig, want de chefkoks van Marqt doen het werk voor je. Want tapas, antipasti en salades van Marqt: dat is gemak, puur en biologisch. Zonder zuurteregelaars, conserveermiddelen, smaakversterkers en kleurstoffen. Pure producten met een authentieke smaak. En dat is nou écht lekker! 


Alleen de beste kazen voor bij de borrel

Biologische kaasmakers gebruiken melk, zuursel, stremsel en een beetje zout. Geen kunstmatige kleurstoffen of andere onnodige toevoegingen. In combinatie met bijzondere biologische melk vinden wij dat de allerbeste basis voor een goede en smaakvolle kaas!

Koude borrelhapjes & spreads