borreltijd! allemaal aanschuiven
Vier de feestdagen met een uitgebreide borrel! Hartig, zoet, warm of koud, gemakkelijk te maken of juist een leuke uitdaging. Wij hebben het allemaal om jouw borrelplank een waar feestje te laten zijn. We hebben een handig kant-en-klaar assortiment, maar helpen je ook graag met inspiratie voor een goedgevulde borrelplank.
Een goedgevulde borrelplank
Feestelijk vegan kaasje
Lekker eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dit plantaardige alternatief voor kaas van het Italiaanse Casa del Fermentino is 100% plantaardig en gemaakt van slechts drie ingrediënten: noten, water en een snufje zout. Zonder toevoegingen en conserveermiddelen. Aan deze speciale feestdagen variant zijn cranberry's en knapperige pecannoten toegevoegd voor een friszoete, delicate smaak.
Dolcillo
Casa del fermentino - 100 Gram
Borreltopper: tapastrio's van Marqt
Speciaal voor de feestdagen zijn er 3 tapastrio's van Marqt beschikbaar. Pure smaak zonder toevoegingen van geur-, kleur- en smaakstoffen.
- Trio van salades: ei-bieslook, kip-kerrie en gerookte zalmsalade.
- Trio van tapas: combinatie van groene en zwarte olijven, hummus en halfgedroogde tomaten
- Trio van dips: groene olijven tapenade, tomaten bruschetta en kaas-pesto dip
Warme borrelhapjes
Borrelen met de tapas van Marqt
Bij feestjes en speciale gelegenheden mag de borrel bijzonder zijn. En dan kies je voor Marqt! Lang in de keuken staan is niet nodig, want de chefkoks van Marqt doen het werk voor je. Want tapas, antipasti en salades van Marqt: dat is gemak, puur en biologisch. Zonder zuurteregelaars, conserveermiddelen, smaakversterkers en kleurstoffen. Pure producten met een authentieke smaak. En dat is nou écht lekker!
Elk kaasje een bijzonder verhaal
Bij een borrelmoment past een goed gevulde kaasplank! Bij Ekoplaza hebben we wel 100 verschillende soorten kaas om de perfect plank mee samen te stellen. Jonge kaas en oude kaas. Nederlandse boerenkaas en Franse specialiteiten kaas. Traditioneel of vegetarisch gestremd. En ook meer dan 20 vegan kazen. Stuk voor stuk van biologische of biodynamische kwaliteit.
Bekijk kaas-wijncombinaties
Alleen de beste kazen voor bij de borrel
Biologische kaasmakers gebruiken melk, zuursel, stremsel en een beetje zout. Geen kunstmatige kleurstoffen of andere onnodige toevoegingen. In combinatie met bijzondere biologische melk vinden wij dat de allerbeste basis voor een goede en smaakvolle kaas!
Koude borrelhapjes & spreads
- Glutenvrije producten | Ekoplaza
- Nieuw in het schap | Ekoplaza
- Picknick
- Mediterrane keuken | Ekoplaza
- Snelle & makkelijke weekmenu's | Ekoplaza
- Wokken | Ekoplaza
- Kerst amuses & voorgerechten | Ekoplaza
- Natuurlijke & biologische zonbescherming | Ekoplaza
- Shared dining tijdens de feestdagen | Ekoplaza
- Stoofpot | Ekoplaza
- Salade | Ekoplaza
- Stamppot
- Tapas
- Bakken
- Citrusfruit
- Kurkuma en gember
- Gourmet
- Dessert
- Quiche
- Barbecue
- Plantaardige drank
- Plantaardige zuivel
- Verwarmende dranken
- Weerstand
- Zomer
- Soep
- Burgers
- Lente
- Vegetarisch
- Kinderopvang
- Ontbijt
- Granen
- Hanen
- Kruiden en specerijen
- Oosterse keuken
- Zuiver water
- Back to school
- Vaders
- Raw
- No waste
- Alternatieve basis
- Paleo
- Kroketten
- Lupine
- Lunch
- Gezonde vetten
- Kant-en-klaar
- Borrel
- Verfrissende drankjes
- Matcha
- Eiwitrijk
- Hollandse nieuwe
- Oliën en vetten
- Fermenteren
- Mama en kind
- Havermout
- Vezelrijk
- Koolhydraatarm
- Detox
- Kaasplankje
- Aloë vera
- Zeewier
- Mosselen
- Herfst
- Bier
- Wijn
- Winter
- Vegan kaas
- Kombucha