favoriete cocktails én mocktails

Kleurrijke drankjes met fruit en kruiden als decoratie. Wij houden wel van een feestelijk drankje! Boordevol smaak én een lust voor het oog. En er is keus genoeg, zowel met als zonder alcohol. We hebben de lekkerste feestdrankjes voor iedereen.

Feestelijke drankjes

Proosten met een bubbel

Maak kerst extra feestelijk met mooie bubbels! Want als al dat lekkere eten op tafel staat en we proosten op gezellige dagen, dan hoort daar een sprankelend bubbeltje bij. Champagne, cava of prosecco is de perfecte bubbel om mee te proosten. Bijvoorbeeld de Prosecco Pizzolato. Deze prosecco is gemaakt door de familie Pizzolato, uit Treviso in Italië. Zij maken al meer dan 5 generaties wijn en werken biologisch sinds 1991. De prosecco heeft een zachte bubbel en in de smaak vind je tonen van perzik, ananas en limoen. 

Alcoholvrije bubbels

Ook als je liever geen alcohol drinkt kun je proosten met een heerlijke alcoholvrije bubbels. We hebben alcoholvrije varianten op de klassiekers, maar ook smakelijke frisdranken en kombucha. Of ga zelf aan de slag en maak de lekkerste mocktails met bruisend water, kombucha, siropen en vers fruit!

Bubbels zonder alcohol

Mocktail recepten

Alcoholhoudende feestdrankjes