alcoholvrije drankjes in de zomer

Ben jij op zoek naar zomerse drankjes, maar liever zonder alcohol? Ons assortiment zit boordevol frisse drankjes om lekker mee af te koelen. Onze frisdranken en siropen zijn ook de perfecte basis voor een mocktail. Op zoek naar inspiratie? We hebben verschillende mocktails voor je op een rijtje gezet.

Zomerdrankjes

Bruisend gefermenteerd, met prik of om aan te lengen. Ons assortiment zit boordevol lekkere, pure drankjes om je hoofd koel te houden op een hete zomerdag. Lekker genieten in je tuin, op het balkon of op het terras. Drink ze zo met ijsblokjes, of maak er een lekkere mocktail van! Met vers fruit, siroopjes en muntblaadjes. 

Mocktail recepten

Kombucha in je mocktail

Kombucha is een licht sprankelend drankje, gemaakt van groene of zwarte thee, dat weinig suikers, cafeïne of calorieën bevat. Het bevat levende bacteriën, is licht bruisend door het fermentatieproces en lekker fris-zuur van smaak. De titelende drank is een goed alternatief voor gewone frisdrank, omdat het veel minder suiker bevat. Daarnaast is het een lekkere keuze als je (even) geen alcohol drinkt. Wij vinden kombucha het ideale ingrediënt voor een verfrissende en niet te zoete mocktail! 

Mocktails met kombucha