Trend: Minder alcohol

We maken steeds vaker de bewuste keuze om niet te drinken. Er zijn genoeg redenen om niet te drinken, maar smaakvolle alternatieven waren er nog niet zo veel. Ons assortiment zit boordevol lekkere, pure drankjes om je hoofd koel te houden. Bruisend, gefermenteerd, met prik of om aan te lengen. Voor ieder wat wils! 

Gimber brut
AANBIEDING

Gimber brut

Gimber - 500 Ml

No alcohol, all fun

Proef de krachtige smaak van GIMBER, hét alcoholvrije gemberconcentraat gemaakt op basis van 100% biologisch een natuurlijke ingrediënten. Maakt alcoholvrij & gezond leven veel cooler dan alcohol drinken. Drink het puur, met bruiswater of in mocktails. Je kunt er zelfs mee koken.


N°1 Original is dé Gimber waar het allemaal mee begon, een stevige kick van gember met citroen, kruiden en specerijen. N°2 Brut is origineel en pittig karakter, met een vleugje yuzu en citroentijm. De S°1 Sweet Lilly is een tropische smaak explosie met gember, passievrucht, ananas en kurkuma en is de nieuwste in ons assortiment. 

Basis om aan te lengen

Mocktails met siroop

Kombucha in je mocktail

Kombucha is een licht sprankelend drankje, gemaakt van groene of zwarte thee, dat weinig suikers, cafeïne of calorieën bevat. Het bevat levende bacteriën, is licht bruisend door het fermentatieproces en lekker fris-zuur van smaak. De titelende drank is een goed alternatief voor gewone frisdrank, omdat het veel minder suiker bevat. Een lekkere keuze als je (even) geen alcohol drinkt. Ook is het een ideaal ingrediënt voor een verfrissende en niet te zoete mocktail! 

ekoplaza-biologisch-lekkerweten-kombucha

Prikkelende kombucha

Mocktails met kombucha