Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

Dat dit wel degelijk verschil maakt en dat de smaak en kwaliteit van zijn producten worden erkend, blijkt wel uit de groei die Deli Harmony doormaakt. Henk selecteert streng op kwaliteit van de dieren en gaat met elke boer om tafel.

Eten de dieren goed? Komen ze voldoende buiten? Blijven de biggen en kalfjes lekker lang bij hun moeder? Dat is belangrijk, want daardoor bouwen ze antistoffen op en verloopt de overgang naar zelfstandigheid soepeler. Dat is beter voor het dierenwelzijn, voor de veehouder die met een gezond dier een goede prijs krijgt én voor jou als consument omdat je een eerlijk product op tafel zet.

‘Ik wilde geen pallet vlees inkopen met een certificaat erop, niet wetende van welke boer dit kwam. Nu koop ik weer rechtstreeks in bij mijn eigen boeren en weet precies wie uiteindelijk hun vlees verkoopt.’

Hoewel er een nieuwe fabriekshal is gebouwd, blijft bij Henk kleinschaligheid voorop staan. “We groeien hard, maar dit zal niet ten koste gaan van onze biologische idealen. Contact met boer en klant blijft belangrijk. Onze twintig medewerkers weten precies hoe ik het proces van vleeswaren maken wil hebben. Ik kan me daarom weer voor 100% richten op het zoeken naar nieuwe biologische boeren om bij hen om de tafel te zitten. Want net zoals ik wil weten wie de boer is, wil de boer ook graag weten wie ik ben, wat ik doe en waar hun vlees naartoe gaat. Ik heb nu ook weer tijd om in de winkels proeverijen te organiseren en mijn verhaal en dat van onze boeren aan de klant te vertellen. Want onze boeren zijn er trots op dat hun vlees in onze vleeswaren zit, dat wij dat met zorg verwerken en hen kunnen vertellen waar het te koop is. Wie weet zie ik je binnenkort wel in één van de Ekoplaza-winkels!”
 

Henk van Oers

Algemene voorwaarden | Privacy statement | © 2017 Ekoplaza