Alle papa's In het zonnetje

Op de derde zondag van juni vinden we het leuk om vaders te verwennen met iets extra's. Wat dacht je van een uitgebreide borrelplank met allerlei biologisch lekkers van échte kwaliteit? Gelukkig ben je daarvoor bij Ekoplaza aan het juiste adres. Jij selecteert papa's wensen, zorgen wij voor de rest!

Is papa van het borrelen?

Maak dan een borrelplank vol met lekkers. Want met Vaderdag mag de borrel bijzonder zijn. Kies voor de verse en kant-en-klare hapjes van Marqt, bijvoorbeeld romige salades, tapashapjes en olijven. Of écht lekkere en biologische kazen, zonder onnodige toevoegingen.


Maak de borrel compleet met een heerlijk alcoholvrij biertje, gemaakt met natuurlijk ingrediënten door gepassioneerde bierbrouwerijen. Verras papa bijvoorbeeld eens met een alcoholvrij speciaalbiertje uit Nederlandse brouwerijen!

Vaderdag borrel

10x borrelhapjes voor vaders


Is jouw papa en luxepoes?

Ga dan voor Speick Men. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, want die krijgt veel te verduren. Door baardgroei moet de huid extra hard werken. Ook Bee Honest Cosmetics en Weleda maken lekker voedende hair & body washes en gezichtsverzorging voor mannen. 

Verzorging voor mannen


Vaderdag ontbijtje

Op zoek naar een lekkere suggestie voor het Vaderdag ontbijt? Wat dacht je van een smoothiebowl vol vitamientjes, hartige pannenkoeken of maak écht indruk met de ultieme ontbijtsandwich. Ook wanneer je liever voor gemak gaat, hebben we allerlei kant-en-klaar lekkers in ons assortiment. 

Ontbijt producten

10x ontbijtjes voor vaders