Alle papa's In het zonnetje

Op de derde zondag van juni vinden we het leuk om vaders te verwennen met iets extra's. Wat dacht je van een lekker biologisch ontbijtje om te beginnen? En wie wil er nou niet wakker worden met een bordje vol échte kwaliteit. Gelukkig ben je daarvoor bij Ekoplaza aan het juiste adres. Jij selecteert papa's wensen, zorgen wij voor de rest!

Chocospread original

Chocospread original

No sugar daddies - 200 Gram

Vaderdag ontbijtje

Op zoek naar een lekkere suggestie voor het Vaderdag ontbijt? Wat dacht je van een smoothiebowl vol vitamientjes, hartige pannenkoeken of maak écht indruk met de ultieme ontbijtsandwich. Ook wanneer je liever voor gemak gaat, hebben we allerlei kant-en-klaar lekkers in ons assortiment. 

Ontbijt producten

10x ontbijtjes voor vaders

Ur-hop IPA

Ur-hop IPA

Gulpener - 6 stuks

Is papa van het borrelen?

Maak dan een borrelplank vol met lekkers. Want met Vaderdag mag de borrel bijzonder zijn. Kies voor de verse en kant-en-klare hapjes van Marqt, bijvoorbeeld romige salades, tapashapjes en olijven. Of écht lekkere en biologische kazen, zonder onnodige toevoegingen.


En bij een borrel kan een biertje natuurlijk niet ontbreken. Bij Ekoplaza kun je terecht voor ieder type biologisch biertje gemaakt met natuurlijk ingrediënten door gepassioneerde bierbrouwerijen. Verras papa eens met biologisch speciaalbiertje uit Nederland, België of Duitsland!

Vaderdag borrel

10x borrelhapjes voor vaders

Aftershave care

Aftershave care

Speick men - 100 ML

Is jouw papa en luxepoes?

Ga dan voor Speick Men. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, want die krijgt veel te verduren. Door baardgroei moet de huid extra hard werken. Ook Bee Honest Cosmetics maakt lekker voedende hair & body wash voor mannen. 

Verzorging voor mannen