lekkers voor papa

Zet je papa eens extra in het zonnetje! Bijvoorbeeld met een goedgevulde borrelplank of met een lekker bierpakketje. Of een lekker verzorgingspakket met de fijnste producten? Wij hebben allerlei lekkere en fijne producten op een rijtje gezet. 

papa's smulplank

Trakteer je vader eens op een borrelplank vol met lekkers. En daar kan een biertje natuurlijk niet bij ontbreken. Bij Ekoplaza kun je terecht voor ieder type biologisch biertje gemaakt met natuurlijk ingrediënten door gepassioneerde bierbrouwerijen. Laat je eens verrassen door een  biologisch speciaal biertje uit Nederland, België of Duitsland! 

biologische biertjes

Verzorging voor mannen

Neem bijvoorbeeld de producten van Speick Men. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, want die krijgt veel te verduren. Door baardgroei moet de huid extra hard werken. Ook Bee Natural maakt lekker voedende hair & body wash voor mannen. Wil je eens wat anders cadeau doen? Kies dan voor een van de producten van My Magic Mud voor de ultieme witte lach! Deze tandpasta is zwart door de geactiveerde houtskool wat zorgt voor extra witte tanden.