een écht lekkere paasbrunch

Niets lekkerders dan lang te tafelen bij het ontbijt of de brunch. Met zoet of hartig, met brood of yoghurt, plantaardig of glutenvrij: voor ieder wat wils. Wil je graag zelf aan de slag in de keuken? Wij hebben je ingrediënten in huis en bieden je graag inspiratie.

Kies & mix jouw brunch

In onze winkels hebben we heerlijke verse, rustieke broodjes en échte roomboter croissants. Onze knapperige broodjes en smakelijk beleg geven oneindige inspiratie om je favoriete brunch samen te stellen. Varieer er op los met fruitbeleg of ambachtelijke boerenkaas afgetopt met lekker veel groente. Of ga voor het knapperige knekkebrød van Kari's. Stuk voor stuk met de hand gemaakt en met maar liefst 40% zaden! Ook als je liever zelf de keuken in duikt, hebben we van alles voor je verzameld.

Brunch recepten

Vloergebakken biobroden

In het Brabantse Waspik is bakkersfamilie Van Der Westen vroeg uit de veren om voor jou de lekkerste broden te bakken. Hier voegen ze passie, tijd en vakmanschap toe aan pure biologische ingrediënten en een steengoed recept. Zo maken zij de Koning der Stollen, rijkgevuld met verschillende noten, rozijnen, vijgen, dadels en vers gemaakt amandelspijs van échte amandelen. Verkrijgbaar in de winkels!

ekoplaza-biologisch-pasen-paasfolder-2023-brood
ekoplaza-biologisch-lekkerweten-lente2023-eitje-eirecepten-pasen-horizontaal

Een veelzijdig eitje

Zeg je Pasen, zeg je eieren. Met een eitje kun je alle kanten op: bakken, pocheren, koken, in de oven... you name it. Wij hebben 6 recepten voor je verzameld waarmee jij de tafel vol met ei-blijheid zet. Perfect voor een complete paasbrunch!


Bekijk recepten