samen ontbijten voor een feestelijke start

Met een uitgebreid kerstontbijt start je jouw dag extra feestelijk. Met verse broodjes, gekookte eitjes, verse sapjes én natuurlijk feeststol zorg jij voor een feestelijk ontbijt.

Feestelijke ontbijtaanbiedingen

Feeststollen met 100% amandelspijs

Een ware klassieker. Op een goedgevulde feestelijke ontbijttafel kan een smaakvolle stol niet ontbreken. Onze feeststollen worden op ambachtelijke wijze gemaakt door Bakkerij van der Westen. Gemaakt met echte amandelspijs en dat proef je. Extra rijk gevuld met spijs, vruchten, noten. Alleen verkrijgbaar in de winkel.

ekoplaza-biologisch-kerst2023-kerststol-kerst-feeststol

kies & mix jouw brunch

In onze winkels hebben we heerlijke verse, rustieke broodjes en échte roomboter croissants. Onze knapperige broodjes en smakelijk beleg geven oneindige inspiratie om je favoriete brunch samen te stellen. Varieer er op los met fruitbeleg of ambachtelijke boerenkaas afgetopt met lekker veel groente. Of ga voor het knapperige knekkebrød van Kari's. Stuk voor stuk met de hand gemaakt en met maar liefst 40% zaden! Ook als je liever zelf de keuken in duikt, hebben we van alles voor je verzameld.

Brunch recepten

Ambachtelijke biologische moestuinjam

Op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt maken ze heerlijke ambachtelijke biologische moestuinjam. Boordevol vruchten en bevat maar weinig suiker. Bereid met maar liefst 70 gram vuchten per 100 gram ja. Verkrijgbaar in heerlijke smaken én smaakcombinaties.

Bekijk assortiment

ekoplaza-biologisch-lekkerweten-feest2023-ontbijt-spread
ekoplaza-biologisch-verbeek-broodmetboter

Roomboter: onmisbaar bij het feestontbijt

Echte boter is gekarnde room van melk dus is alle 'echte boter' roomboter. Bij Weerribben Zuivel weten ze precies wat boter lekker maakt. Door te karnen, oftewel lucht in de melk te slaan, ontstaat een schuimende massa. Karn je verder, dan klontert het vet samen tot boterkorrels. Boter van Weerribben Zuivel is echte boerenzuivel die op een relatief kleinschalige manier gemaakt wordt. Kies uit boerenboter of grasboter. Heerlijk op de feeststol!

Bekijk assortiment