Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen

Vijf keuzes

We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologische gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Zodat zij in staat zijn de vertrouwde kwaliteit televeren. Zo maken we de wereld een beetje beter! Ekoplaza, voor jouw biologische leefstijl.

1

Betaalbaar biologisch

Jouw wereld is groener

De basis van alles is de bodem. Een aarde die goed behandeld wordt, levert gezonde en smakelijke, biologische producten op. Een boer, teler of producent moet wel de kans krijgen die basis goed te verzorgen. Biologisch betekent dus ook een goede, faire prijs en zo samen zorgen voor de wereld om ons heen.

2

Lekker Eten

Jouw eten is lekkerder en biologisch

De geur en smaak van echt eten en drinken is niet te vergelijken met geprepareerd voedsel. Vers smaakt beter en is bovendien goed voor je lijf. Geen onnodige toevoegingen, geen e-nummers, maar eten zoals eten bedoeld is. En 100% biologisch, daar kan je van op aan.

3

Persoonlijk en Dichtbij

Jouw leven is leuker

Van goed eten en faire producten krijg je goede zin en je voelt je beter, gezonder. Meer energie, meer levenslust. Lachen en genieten met een knipoog, daar gaan we samen voor. Onze producten en ideeën geven jou de basis om te kiezen voor een gezonde levensstijl.

4

Verrassend en Gevarieerd

Onze informatie is inspirerend

Ons verhaal is er om te delen; be good and tell it. Dan kun jij de goede keuzes maken en met overtuiging voor biologisch gaan. Onze transparante informatie over product en productie kan je verrassen en op ideeën brengen.

5

Eerlijke Samenwerking

Onze boodschap is eerlijk voor iedereen

Vertrouwen is de basis van een goede relatie en dat moet je elke dag weer waarmaken. Wij maken met boeren, telers en leveranciers afspraken voor de lange termijn en met ruimte voor ieders belang. Zodat we samen kunnen groeien en de vruchten kunnen plukken.