smaakvolle picknick in de zon

Lekker naar buiten, gras tussen je tenen, het picknickkleed uitvouwen en ontspannen maar. Met onze kant-en-klare salades, drankjes of de kies & mix broodsalades van Marqt organiseer je in een handomdraai een heerlijke picknick. 

Gezond gemak

Spontaan zin om buiten te eten? Op heel veel plekken in Nederland vind je een Ekoplaza zodat je snel en gezond kunt genieten van verse biologische producten zonder ongewenste toevoegingen. Kies voor een lekkere maaltijdsalade en diverse smeersels voor op je verse baguette. Wat dacht je van een pikante kipsalade op yoghurtbasis van Marqt? Marqt heeft nog veel meer 'kies & mix'-salades. Gezond gemak noemen wij dat. Vergeet vooral het verfrissende drankje niet, zoals een vers sapje, ice tea of kombucha. 

Picknick recepten

proef & picknick

Verras je vrienden op een picknick met proeverij van onbekende biologische drankjes. Haal van alles wat. Plak de etiketten thuis af en neem pen en schrijfblok mee. Verdeel de drank over kleine glaasjes. Raad allemaal wat je proeft en geef het een cijfer. Dan weet je voor een volgende keer welke favorieten je moet inslaan. Bij Ekoplaza hebben we allerlei heerlijke sapjes en drankjes die je hiervoor kunt gebruiken, zowel met als zonder alcohol. 

Zomerse drankjes

Duurzame picknick

Een picknick in het groen? Maak er dan ook een groene pichnick van! Met duurzame en pure levensmiddelen, servies zonder plastic en een biologisch katoenen kleed. Want duurzaam en praktisch picknicken gaan goed samen. Met onze handige single-use bordjes, bestek en servetten respecteer je de natuur. De bordjes zijn natuurlijk afvalmateriaal van suikerriet. De servetten mogen op de composthoop en ook het bestek van maiszetmeel is biologisch afbreekbaar.