smaakvolle picknick in de zon

Lekker naar buiten, gras tussen je tenen, het picknickkleed uitvouwen en ontspannen maar. Met onze kant-en-klare salades, quiches of de Pick 'n Mix broodsalades van Marqt organiseer je in een handomdraai een heerlijke picknick. 

Gezond gemak

Spontaan zin om buiten te eten? Op heel veel plekken in Nederland vind je een Ekoplaza zodat je snel en gezond kunt genieten van verse biologische producten zonder ongewenste toevoegingen. Kies voor een lekkere maaltijdsalade en diverse smeersels voor op je verse baguette. Vergeet vooral het verfrissende drankje niet, zoals een vers sapje, ice tea of kombucha. Gezond gemak noemen wij dat. 

Picknick recepten

Zomer in je bol

Geen zin om zelf in de keuken te staan? De chefkoks van Marqt doen al het werk voor je. zo bespaar jij tijd om lekker van de zomer te genieten. En al het lekkers van Marqt kun je met een gerust hart eten, want Marqt staat voor pure smaak zonder toevoegingen. Alle salades zijn vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Boordevol smaak door eerlijke ingrediënten, zonder verdikkings- of conserveringsmiddelen. 

Duurzame picknick

Een picknick in het groen? Maak er dan ook een groene pichnick van! Met duurzame en pure levensmiddelen, servies zonder plastic en een biologisch katoenen kleed. Want duurzaam en praktisch picknicken gaan goed samen. Met onze handige single-use bordjes, bestek en servetten respecteer je de natuur. De bordjes zijn natuurlijk afvalmateriaal van suikerriet. De servetten mogen op de composthoop en ook het bestek van maiszetmeel is biologisch afbreekbaar.