Olie: een verrijking qua nutriënten en smaak

Via onze voeding krijgen we relatief gezien te weinig meervoudig onverzadigde vetten binnen. Gebruik daarom eens vaker onze olien bij het koken. Die zijn een verrijking vanwege hun goede inhoudsstoffen en vanwege de vaak bijzondere smaak.

Ons bijzondere meelassortiment

Of je nu glutenvrij eet, koolhydraatarm of gewoon eens iets anders wil uitproberen, bij ons vind je heel veel verschillende – en verrassende! – soorten meel in het assortiment. Gemaakt van 100% natuurlijke, biologische of biodynamische grondstoffen.

image
image
Stel je bent een enorme fan van pasta, rijst, chips of crackers. Maar je wil minder tarwe of aardappels eten, of je bent er zelfs allergisch voor. Dan zijn producten op alternatieve basis, zoals peulvruchten en groenten, ideaal. Neem bijvoorbeeld onze pasta's bestaande uit biologisch geteelde linzen, kikkererwten, of spliterweten. Verder helemaal niets. Geen aardappelzetmeel. Geen toegevoegde smaakstoffen. Niets. En lekker dat ze zijn! Net zo lekker als onze linzenwafels, hummus- en groentenchips, en ga zo maar door!  


van alternatieve basis

Kokkerellen met peulvruchten

Met peulvruchten kun je alle kanten op. Je ziet ze vaak terugkomen in een plantaardig of vegetarisch eetpatroon, door de stevige en 'vlezige' structuur, maar eigenlijk passen peulvruchten overal bij. Ze worden dan ook in veel verschillende keukens van over de hele wereld gebruikt. En met een reden! Want het is echt een verrijking. Nieuwsgierig of toe aan wat nieuwe receptinspiratie? Dan zijn deze gerechten misschien wel iets voor jou.

De (bijzondere) melk special

Denk jij bij melk meteen aan koeien? Bij ons vind je diverse zuivelproducten gemaakt van geiten- en zelfs schapenmelk. Maar het zit in veel meer verrassend lekkere producten verstopt. Liever helemaal geen dierlijke melk? Kies dan uit de enorme range plantaardige dranken.

Recepten met alternatieve zuivel

Peulvruchten recepten