Ekovriend worden

Wat houdt Ekovriend worden in?

Als Ekovriend geniet je van extra vriendenvoordeel door de boodschappen die je bij ons doet. Je spaart voor allerlei voordelen voor jezelf of voor duurzame projecten en goede doelen die bijdragen aan een betere wereld. Door online een persoonlijk profiel te maken en eventueel een fysieke pas bij één van onze winkels af te halen kun je punten sparen en deze punten verzilveren voor verschillende vouchers. Je ontvangt een punt bij iedere euro aan boodschappen* en op speciale actieproducten kunnen extra punten gespaard worden. Deze punten kun je vervolgens zowel in de winkel als online uitgeven.

*Met uitzondering van wettelijk niet toegestane artikelen (alcohol, geneesmiddelen, zelfzorggeneesmiddelen, volledige zuigelingenvoeding, statiegeld en cadeaubonnen)


Hoe kan ik Ekovriend worden?

Maak online een persoonlijk profiel aan op ekoplaza.nl. Tijdens dit registratieproces wordt er gevraagd of je Ekovriend wil worden. Wil je dat? Vink dan aan: ‘Ja, ik wil sparen voor kortingen en extra’s met Ekovriend’. Na het aanmaken van je online profiel spaar je direct bij iedere online boodschap. Je ontvangt direct een digitale Ekovriendpas die je kan scannen in de winkel, zo spaar je ook met de boodschappen die je doet in bijna alle Ekoplaza winkels.  

Heb je liever een fysieke pas? Deze kun je aanvragen in bijna alle Ekoplaza winkels. Ga vervolgens naar jouw persoonlijke profiel en voeg de 13-cijferige code van je Ekovriend klantpas toe aan je profiel. Zo worden de punten die je spaart in de winkel en de punten die je spaart met jouw online bestellingen bij elkaar opgeteld.

Het is alleen mogelijk om Ekovriend te worden met een persoonlijk profiel.


Kan ik nog Ekovriend worden als ik al een persoonlijk profiel heb?

Ga dan naar je persoonlijke profiel en geef bij Ekovriend > Ekovriend activeren aan dat je Ekovriend wil worden. Er wordt dan automatisch een persoonlijke Ekovriendpas voor je aangemaakt die je online gebruikt en in de winkel kan scannen. Ook nu kun je een fysieke pas aanvragen in de winkel en deze koppelen aan je account via je profiel.  


Wat zijn mijn voordelen, wanneer ik Ekovriend word? 

Er zijn verschillende voordelen wanneer je Ekovriend wordt. Zo ga je Eko’s sparen bij jouw boodschappen, die je kan inzetten voor korting op je totaalboodschappen, gratis producten of waarmee je een donatie kan doen aan een bijzonder project of goed doel. Daarnaast hebben we iedere maand wisselende vriendenprijsjes, kortingen die alleen gelden voor Ekovrienden. Zo krijg je voor je verjaardag een leuke korting om je verjaardagsboodschappen met extra vriendenvoordeel te doen.

De komende tijd blijven we Ekovrienden verrassen met nieuwe acties en we hopen ons programma alleen maar verder uit te breiden. Er komen nog meer voordelen aan, waarover we je via onze e-mailnieuwsbrief en op onze website blijven vertellen!


Is Ekovriend worden gratis?

Ja, Ekovriend worden is (en blijft) helemaal gratis. Een Ekovriendpas kun je gratis bij bijna alle Ekoplaza winkels in Nederland krijgen.