Ekovriend pas koppelen

Hoe koppel ik een fysieke pas aan mijn account?

Wanneer je Ekovriend wordt, heb je direct je digitale pas bij de hand. Heb je liever een fysieke pas? Deze kan je aanvragen in bijna alle Ekoplaza winkels. Ga vervolgens naar jouw persoonlijke profiel en bij Ekovriend klantpas voeg je de 13-cijferige code die op jouw pas staat toe. Zo worden de punten die je spaart op je fysieke pas en de punten die je spaart met jouw online bestellingen bij elkaar opgeteld in jouw profiel.

Op de fysieke pas staan twee identieke streepjescodes: één kleine variant voor aan je sleutelbos en één grote variant voor in je portemonnee. Je kunt deze gemakkelijk in tweeën breken. De streepjescodes kan je verdelen onder twee personen en zijn identiek. Wanneer één van beide codes wordt gescand worden de Eko’s aan hetzelfde account toegeschreven. Zou je met nog meer mensen binnen jouw huishouden samen willen sparen met een fysieke pas? Dan kan je in de winkel een extra pas aanvragen en op je profiel deze extra pas koppelen met de 13-cijferige code die je op de pas vindt. 


Kan ik met meerdere personen tegelijk sparen vanuit één account?

Ja, wanneer je met jouw huishouden online inlogt in hetzelfde account kan je samen dezelfde streepjescode gebruiken bij het doen van je boodschappen in de winkel. Shoppen jullie online? Dan moet je dit ook doen vanuit hetzelfde account. Het is niet mogelijk om punten van verschillende accounts samen te voegen of 1 streepjescode aan meerdere accounts te koppelen. 

Wanneer je liever gebruik maakt van een fysieke pas ontvang je twee identieke streepjescodes. Eén kleine variant voor aan je sleutelbos en een grote variant voor in je portemonnee. Je kunt deze gemakkelijk in tweeën breken. De streepjescodes kan je verdelen onder twee personen en zijn identiek. Wanneer één van beide codes wordt gescand worden de Eko’s aan hetzelfde account toegeschreven. Zou je met nog meer mensen binnen jouw huishouden samen willen sparen met een fysieke pas? Dan kan je in de winkel een extra pas aanvragen en op je persoonlijke profiel deze extra pas koppelen met de 13-cijferige code die je op de pas vindt.


Waar is de Ekovriend pas van gemaakt?

De Ekovriend pas is gemaakt van PET-G. De kaarten kunnen worden gerecycled zonder dat er schadelijke gassen vrijkomen. Deze kaarten zijn niet biologisch afbreekbaar. Wij hebben hierbij de afweging gemaakt tussen gebruik en duurzaamheid.


Ik heb een pas gevonden, wat nu?

Deze kun je inleveren bij een Ekoplaza winkel of stuur in een ongefrankeerde envelop naar:

Ekoplaza
Antwoordnummer 10001
5400 VB Uden