zomer voordeelweken

Het zijn de Zomer Voordeelweken! Dat betekent 8 weken lang allerlei zomervoordeel. Écht lekkere producten om van te genieten voor een zomers prijsje. Ook spaar je deze zomer voor luxe keukenhulpjes van Eva Solo die het leven in de keuken een stukje makkelijker maken. Spaar ze allemaal!

De 5 beste bespaartips voor je boodschappen

De Zomer Voordeelweken zijn gunstig voor je portemonnee. Wil je daarnaast nog op de uitgaven van je boodschappen letten, maar tegelijkertijd ook gezond én duurzaam eten? Dat kan. Dit zijn de vijf beste bespaartips om low budget te koken en je biologische boodschappen te doen.

Bekijk alle bespaartips


spaar nu voor luxe kookgerei

Spaar nu exclusief bij Ekoplaza voor duurzame én functionele keukenhulpjes van het Deense merk Eva Solo. Deze Green Tools zijn ontworpen om het leven in de keuken een stukje makkelijker te maken en om jouw gerechten nóg meer smaak te geven. 


De spaaractie is afgelopen! Je kan helaas niet meer sparen voor luxe keukenhulpjes.

Sparen voor luxe kookgerei

Bij een volle spaarkaart krijg je meer dan 50% korting op een keukenhulp naar keuze. Je kunt kiezen uit maar liefst 12 verschillende keukenhulpjes. Spaar ze allemaal! Bekijk hier alle actievoorwaarden.

  • Bij elke €5,- aan boodschappen bij Ekoplaza ontvang je één zomerzegel. Bij 10 zegels is je spaarkaart vol. De spaarkaart is verkrijgbaar in de winkel. 
  • Sparen kan vanaf woensdag 6 juli tot en met dinsdag 13 september 2022. Je kan dus niet meer sparen.
  • Bij inlevering van een spaarkaart met 10 zegels en de bijbehorende betaling ontvang je één keukenhulp naar keuze. 
  • Bij een online bestelling met bezorging via Reviva worden vanwege logistieke redenen geen spaarzegels toegevoegd. Bij bezorging via Ekoroute en Ekoplaza Direct worden wel spaarzegels gegeven.
  • Inleveren van je volle spaarkaart kan tot en met dinsdag 20 september 2022 bij jouw Ekoplaza winkel (niet bij afhaalpunten).

Eyecatcher op elke tafel

De producten van Eva Solo staan bekend om hun hoge kwaliteitsproducten. Door hun functionaliteiten, eenvoud en stijlvolle uitstraling zijn het echte gebruiksartikelen. Met het innovatieve ontwerp een eyecatcher op elke tafel. Kies voor het stijlvolle kruidenmes, een handige mini hakker of één van de vele andere tools. 

Verschillende soorten Green Tools

Ontdek de verschillende soorten Eva Solo Green Tools waarvoor je kunt sparen bij Ekoplaza. Elke keukenhulp heeft een eigen gebruik om het leven in de keuken eenvoudiger te maken! 


Het Scandinavische design is speciaal ontworpen om de pure smaken uit de keuken nóg intenser naar voren te laten komen. Gemaakt van duurzame materialen die bekend staan om hun kwaliteit en lange levensduur.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image