Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

Bij Ekoplaza vind je een breed assortiment aan natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Allemaal gemaakt van natuurlijke en pure ingrediënten rechtstreeks uit de natuur! Geen chemische bestanddelen die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid.

Wij vinden dat je goed moet zorgen voor je lijf en je huid!

Verzorgingsprod- ucten

Bekijk alles 32

Botanique

Schoonheid en verzorging gaan hand in hand! De producten van Botanique zijn geïnspireerd door het goede dat de natuur te bieden heeft. Krachtige planten met een voedende, hydraterende en herstellende werking vormen de basis van deze producten. Van nature verzorgend en daarom voor dagelijks gebruik.

Botanique is natuurlijk (BDIH) gecertificeerde cosmetica. Dit betekent o.a. vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG. Cosmetica uit plantaardige en natuurlijke grondstoffen dus.

Alle Botanique producten voldoen aan het ‘ZERO plastic inside’ keurmerk van de Plastic Soup Foundation. Via het riool komen kleine plastic deeltjes in de zee terecht die afkomstig zijn van gewassen kleding en cosmetica. Bij Botannique weet je zeker dat dit niet het geval is. Botanique is niet alleen goed voor je huid, maar ook goed voor het milieu!

Handzeep van Ecover

Houd je bezige handen blij en gezond met Ecover handzeep. Beschermt de zuurgraad van je huid en is dermatologisch getest. De zeep van Ecover is ontwikkeld op basis van plantaardige en minerale ingrediënten. Respecteert zelfs de meest gevoelige huid en is gemaakt voor een gezond huis!

Ecover gelooft niet in het testen van producten op dieren. Nooit gedaan, en het zal ook nooit gebeuren. In 2011 ontvingen Ecover de ‘Leaping Bunny’ certificering en houden zich nog steeds met plezier aan de strikte regels die ‘Cruelty Free International’ hanteert.

Dierproeven voor cosmetica zijn toch verboden tegenwoordig? Klopt! Er is een handelsverbod in de EU ingesteld op cosmetica waarvoor dierproeven zijn gedaan. Echter zijn er grote bedrijven die alleen producten voor de EU niet op dieren laten testen. De producten die zij over de rest van de wereld verkopen kunnen gewoon op dieren zijn getest! Als je zeker wilt weten dat jouw verzorgingsproducten niet getest zijn op dieren, kun je kijken naar het 'Leaping Bunny' keurmerk.

Verzorgingsprod- ucten

Bekijk alles 32

Sante

Innovatieve en puur plantaardige natuurcosmetica. De verzorgingsproducten van Sante zijn ongecompliceerd, trendy en altijd van gecertificeerde biologische kwaliteit. De meeste producten van Sante zijn zelfs glutenvrij en/of veganistisch! 

Natuurlijke verzorging is ook voor de man vrij van parabenen en andere synthetische ingrediënten. 

Verzorgingsprod- ucten

Bekijk alles 32