natuurlijke verzorging voor iedereen

Een heerlijke welnesservaring voor thuis, gemaakt van natuurlijke en pure ingrediënten rechtstreeks uit de natuur. En dus geen schadelijke ingrediënten die slecht zijn voor onze gezondheid of het milieu. Zodat jij zonder zorgen jezelf óf je kindje kan verzorgen.

alle verzorging is gegarandeerd:

  • Van natuurlijke herkomst
  • Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen
  • Vrij van minerale oliën
  • Vrij van parabenen
  • Vrij van siliconen
  • Vrij van microplastics en nanoplastics 

Verzorgen zonder zorgen

Je staat er niet altijd bij stil wat er in het potje dagcrème of shampoo zit. Misschien wil je het ook niet eens weten. Er zijn veel synthetische stoffen en en zelfs plastics die worden toegevoegd aan verzorgingsproducten. Deze komen soms voort uit ingrediënten waar je het niet van had verwacht. Vaseline bijvoorbeeld is een bekende naam en vormt de basis van de meeste crèmes. Vaseline komt vrij als bijproduct van minerale oliën, oftewel aardolie. Naast het feit dat aardolie geen hernieuwbare bron is, is de gedachte om dit op je huid te smeren ook niet erg prettig. Bij Ekoplaza geloven we in de kracht van de natuur, de kracht van hernieuwbare bronnen. En zeg nou zelf, is het niet veel fijner om een crème met een basis van amandelolie op je gezicht te smeren?

Een warme sfeer

Een zoutlamp zorgt voor extra sfeer in huis. Onze zoutlampen zijn gemaakt van himalayazout en geven warm, zacht licht. De lampen hebben ieder een unieke vorm en kleur. Het zout voor de zoutlampen van Esspo komt uit het zoutmijngebied Saltrange in Pakistan. Al meer dan 20 jaar werkt Esspo samen met de leverancier, die zorgt voor veilige werkomstandigheden en een eerlijk loon voor de arbeiders in de zoutmijnen.

ekoplaza-biologisch-esspo-himalayazoutlamp-5

Sfeervolle zoutlampen

ekoplaza-biologisch-botanique-verzorgingsproducten-bars

Natuurlijke verzorging van Botanique

Botanique gaat uit van natuurlijke schoonheid en de invloed die de kracht van de natuur hierop heeft. De producten zijn dan ook geïnspireerd op het goede dat de natuur te bieden heeft. Ze combineren de voedende, hydraterende en herstellende werking van krachtige planten met moderne wetenschap. In verschillende heerlijke geurlijnen én een speciale lijn voor de gevoelige huid.