Natuurlijke verzorging van botanique

botanique-bodyandfacebars

Botanique gaat uit van natuurlijke schoonheid en de invloed die de kracht van de natuur hierop heeft. De producten zijn dan ook geïnspireerd op het goede dat de natuur te bieden heeft. Ze combineren de voedende, hydraterende en herstellende werking van krachtige planten met moderne wetenschap. 

Nieuw van botanique

Botanique introduceert een nieuwe geurlijn roos & vijg én een sensitive lijn! Daarnaast wordt het amandel & granaatappel assortiment uitgebreid met nog meer heerlijke producten, waaronder een conditioner bar en face bar.

Niet alleen de producten zijn vernieuwd, ook de verpakkingen! De nieuwe tubes zijn gemaakt van 55% gerecycled plastic en zijn na gebruik te recyclen. 

Body, face & shampoobars

De body-& facebars van Botanique hebben een frisse en vezorgende werking. De shampoobars geven een heerlijke geur af en zorgen voor zacht, gevoed en gehydrateerd haar! Alle bars zijn gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten, palmolievrij en zonder onnodige toevoegingen. Fijn voor jouw haar en lichaam en beter voor het milieu.

ekoplaza-biologisch-botanique-shampoobars

Wist je dat je met één shampoobar even lang kan doen als met drie shampooflessen?

botanique-bodyandfacebars
botanique-verzorging

100% natuurlijk

Botanique gebruikt voor de producten alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Ze maken geen gebruik van synthetische kleur- en geurstoffen en ook niet van conserveringsmiddelen. Ook zijn de producten vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG. Wat er wel in zit? Natuurlijke plantenextracten en hoogwaardige etherische oliën.

Zero plastic inside

Alle producten voldoen aan het 'ZERO plastic inside' keurmerk van de Plastic Soup Foundation. Dat betekent dat Botanique geen micro- en nanoplastics aan de producten toevoegt, iets wat in veel andere verzorgingsproducten wel het geval is. Deze deeltjes komen via de huid in ons lichaam terecht, spoelen met het afvalwater weg en kunnen niet uit ons rioolwater worden gefilterd. 

Natuurlijke cosmetica