weleda natuurlijke huidverzorging

Weleda heeft producten voor het hele gezin, alle leeftijden en van top tot teen. Weleda's missie is om de natuur bij ons terug te brengen, om goed voor haar te zorgen en zuinig op haar te zijn. Daarom ontwikkelen ze de producten op een zo duurzaam mogelijke manier.

Natuurlijke ingrediënten

Weleda gaat ervan uit dat alleen de natuur het beste kan bieden om de huid te verzorgen. Daarom gebruiken ze ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong voor een huidverzorging gebaseerd op de kracht van de natuur. Dankzij de 100% natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten en hun zorgvuldig samengestelde formules kennen de producten een uitstekende verdraagzaamheid en bieden ze een bewezen werkzaamheid. Alle producten zijn NATRUE gecertificeerd!

zachte verzorging

Maak kennis met de zachte verzorging voor de gevoelige huid. De Amandel gezichtsverzorging met biologische zoete amandelolie brengt de gevoelige huid tot rust, verminderd roodheid en is parfumvrij. De amandel gezichtsverzorging stabiliseert de natuurlijke beschermlaag van de gevoelige droge huid en brengt haar weer tot rust. De crème vermindert roodheid en een trekkerig gevoel. Je huid voelt rustig, soepel en superzacht aan!

image
image

100% puur natuur

Al meer dan 100 jaar maakt Weleda verzorgingsproducten op basis van ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Dit garanderen ze via het NATRUE-kwaliteitslabel, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica en momenteel het enige label dat de garantie biedt dat een product uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat en volledig vrij is van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, ingrediënten van minerale oorsprong of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Alle ingrediënten worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid en bestaan o.a. uit zuivere plantaardige oliën en krachtige plantextracten. Elk product wordt ook dermatologisch getest, zowel op werkzaamheid als verdraagzaamheid.

Dé alleskunner

Skin Food is zonder twijfel de Weleda alleskunner. Deze groene krachtpatser maakt je huid binnen no-time weer zacht en soepel. Een musthave voor in je badkamer en in je tas! Je gebruikt 'm bij ruwe plekjes op de ellebogen, voor zachte voeten, als verzorging voor je lippen, bij ruwe handen en droge nagelriemen of zelfs als gezichtsmasker. Na de succesvolle introductie van de Skin Food Bodybutter en de Skin Food Light ontwikkelde Weleda ook de Skin Food Bodylotion. Een intensief voedende lotion welke de droge huid langdurig hydrateert. Net als de rest van de Skin Food lijn heeft de Bodylotion de heerlijke geur van benzoëhars, lavendel en sinaasappel.

stralende huid met granaatappel

Naarmate we ouder worden vertraagt de celvernieuwing. Als gevolg hiervan wordt de huid droger en verliest ze aan spankracht. Ze gaat steeds meer rimpels vertonen en er kunnen pigmentvlekken ontstaan. Dit proces is onomkeerbaar en onvermijdelijk. Het is wel mogelijk om het te vertragen met aangepaste verzorgingsproducten en een gezonde en evenwichtige levensstijl!


Aangezien vrije radicalen een belangrijke oorzaak vormen van huidveroudering, kunnen verzorgingsproducten die rijk zijn aan antioxidanten dit proces op een natuurlijke manier tegengaan. Daarom ontwikkelde Weleda een volledige verzorgingsserie voor gezicht en lichaam op basis van granaatappel. Dit zijn ware vitaminebommetjes; rijk aan vitamine E en boordevol krachtige antioxidanten. Ze stimuleren celvernieuwing en kunnen zo het ontstaan van rimpels en pigmentvlekken beperken.

de natuur in balans

Met de 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda maak je direct het verschil. Dankzij duurzame teeltprojecten waarborgt Weleda het voorbestaan van planten, insecten en andere waardevolle natuur. Bovendien werkt Weleda inmiddels al jaren samen met Natuurmonumenten en Naturalis Biodiversity Center. Hierbij hebben zij één gezamenlijk belang voor ogen: onze natuur. Biodiversiteit staat daarbij voorop. Het betekent dat de verschillende planten- en diersoorten in harmonie met elkaar leven. De grootste zorg is om die balans in de natuur te behouden.