terrasana is van alle markten thuis

Je kunt er bij TerraSana van op aan dat de ingrediënten van de hoogste biologische kwaliteit zijn, maar dat niet alleen. In de producten vind je alleen die grondstoffen die echt iets toevoegen en een bijdrage leveren aan het product. Dit maakt de producten authentieker.

De beste sojasauzen

TerraSana maakt de lekkerste sojasauzen. De aroma's zijn krachtig maar verfijnd. Het verschil tussen shoyu en tamari? Shoyu is een milde sojasaus, terwijl tamari een krachtigere smaak heeft. Het bijzondere aan deze sojasauzen is dat de Japanse experts deze sauzen net zo lang laten fermenteren totdat alle vijf de smaakcomponenten uitgebalanceerd terug te vinden zijn.

image
image

Bijzondere variaties rijstnoedels

De glutenvrije rijstnoedels zijn gemaakt van witte, bruine of zwarte rijst. Allemaal uniek in smaak, dikte en textuur. Bijzondere variaties, zoals bruine rijstnoedels met wakame of met pompoen en gember maken elk gerecht weer spannend. Door het glutenvrije aspect, de betaalbare prijs en het gemak waarmee deze reeks klaargemaakt wordt, zijn dit zeer populaire noedels! Dat is heerlijk in zowel Oosterse als Europese gerechten.

Notenpasta's Simpel en bijzonder

De kracht zit ‘m vaak in de eenvoud van de producten. Neem bijvoorbeeld de notenpasta’s: deze worden gemaakt volgens een heel simpel proces, waarbij de noten in de juiste samenstelling gemalen worden en in een potje worden gedaan. Juist omdat het zo simpel is, is het belangrijk dat de grondstoffen de beste kwaliteit hebben. Een verschil dat je proeft!

Vegetarische recepten