terrasana is van alle markten thuis

terrasana-aziatische-sauzen

TerraSana is bekend van de notenpasta’s, maar wist je dat het een one-stop-shop is voor de bewuste genieter van de wereldkeuken? Hier vind je puur gemaakte, vaak glutenvrije en vegan producten om lekker Thais, Japans, Indonesisch of Mediterraans te tafelen. Producten gemaakt met expertise van fijnproevers uit de regio van het product. Met een clean label: alles wat erin zit staat er precies zo op. En we stoppen er nooit meer in dan nodig is. Dat is genieten geblazen, voor jou én de wereld.

De beste miso's

Over TerraSana's miso kun je een boek volschrijven. De ambacht die erin zit is een beleving op zich. Voeg daar nog de krachtige en echt Japanse smaak aan toe en je hebt genoeg input voor een miso-proeverij. Kun je je smaak in Japanse kwaliteit aan de tand te voelen.

Koop je genmai miso of hatcho miso? Dan heb je echt iets bijzonders in huis. Genmai miso en mugi miso fermenteren op z'n Japans minimaal 18 maanden lang, in grote houten vaten. Hatcho miso zelfs zo'n 2 jaar! In deze oude vaten hebben generaties miso ervoor al gefermenteerd. Zo geven ze een heerlijke en steeds diepere smaak af aan de generaties miso die volgen. Daar wil je gewoon soep van maken!

terrasana-noodles
terrasana-fermenteren

Ontdek de Aziatische wereldkeuken

In Azië staat eten staat symbool voor gezelligheid, community en liefde. Dat is de insteek van de Aziatische lijn van TerraSana. De populairste gerechten uit de Aziatische keuken zijn geselecteerd. En door kenners zo geproduceerd dat jij het in jouw keuken in een handomdraai zelf klaarspeelt. Snel, bio, vegan en gezond: met de Aziatische lijn van TerraSana hoef je geen chef te zijn om restaurant kwaliteit op tafel te zetten. Ze produceren de Aziatische wereldkeuken met de kennis en kunde van fijnproevers en experts. Met biologische ingrediënten biologisch en van goede oorsprong zijn. Producten waarvan het receptuur volledig vegan is en daarnaast zo puur mogelijk.

Notenpasta's Simpel en bijzonder

De kracht zit ‘m vaak in de eenvoud van de producten. Neem bijvoorbeeld de notenpasta’s: deze worden gemaakt volgens een heel simpel proces, waarbij de noten in de juiste samenstelling gemalen worden en in een potje worden gedaan. Juist omdat het zo simpel is, is het belangrijk dat de grondstoffen de beste kwaliteit hebben. Een verschil dat je proeft!

terrasana-notenpasta