Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen


Waar denk jij aan bij TerraSana? Misschien denk je aan notenpasta’s, of ken je ze van de bijzondere Japanse producten, zoals Tamari of Shoyu. Dat kan! En dat is slechts een kleine greep uit de producten van TerraSana. Er zijn namelijk zo’n 550 producten die het logo van TerraSana dragen. De overeenkomst in al deze producten? Positive Eating! TerraSana gelooft in producten die in positieve zin bijdragen aan de wereld en de gezondheid van de mens.

Je kunt ervan op aan dat de ingrediënten van de hoogste biologische kwaliteit zijn, maar dat niet alleen. In de producten vind je alleen die grondstoffen die echt iets toevoegen en een bijdrage leveren aan het product.

Gezonder, maar ook authentieker

Dit maakt de producten gezonder, maar ook authentieker en dat is belangrijk. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de lijn van Japanse producten; deze worden geproduceerd door kleine, lokale producenten die op traditionele wijze hun grondstoffen verwerken. De producten krijgen alle tijd en aandacht en dat proef je!

Daarnaast sluiten de producten van Terrasana goed aan bij een gezonde leefstijl; ze zijn grotendeels veganistisch, bevatten weinig vet, geen suikers, zijn vaak gefermenteerd en combineren uitstekend met veel groenten. Perfect voor iedereen die bewust met voeding omgaat.

Gezonde leefstijl

Daarnaast sluiten de producten van Terrasana goed aan bij een gezonde leefstijl; ze zijn grotendeels veganistisch, bevatten weinig vet, geen suikers, zijn vaak gefermenteerd en combineren uitstekend met veel groenten. Perfect voor iedereen die bewust met voeding omgaat.

Met trots op tafel

TerraSana maakt producten die je met trots op tafel zet. Het zijn producten met een verhaal! De ahornsiroop komt bijvoorbeeld van de grondlegger van de biologische ahornsiroop in Canada. Dat is leuk om te weten, maar het geeft ook de garantie voor een hoogwaardig product. Een verhaal met smaak dus!

Simpel en bijzonder!

De kracht zit ‘m vaak in de eenvoud van de producten. Neem bijvoorbeeld de notenpasta’s: deze worden gemaakt volgens een heel simpel proces, waarbij de noten in de juiste samenstelling gemalen worden en in een potje worden gedaan. Juist omdat het zo simpel is, is het belangrijk dat de grondstoffen de beste kwaliteit hebben. Een verschil dat je proeft!

De zoektocht naar..

Tijdens de zoektocht naar bijzondere producten stuitten ze bij Terrasana op een authentieke pastaleverancier. Hij werkt met biologische granen uit de regio die bij een graanmolen in de buurt op ambachtelijke wijze worden gemalen. Vervolgens wordt het meel tot pasta verwerkt, met bronzen mallen die voor een unieke textuur zorgen. De tagliolini wordt zelfs nog met de hand gevormd!

Door het gebruik van bijzondere ingrediënten zoals kurkuma, kastanje en brandnetel zet je echt een bijzondere pasta op tafel! Ook als je niet zo vaak voor pasta kiest, omdat je geen of minder tarwe eet, dan zijn deze pasta’s wat voor jou. Zes van de pasta’s zijn namelijk glutenvrij en bevatten geen tarwe! Ze zijn gemaakt op basis van linzen, kikkererwten of bieten. Bijzonder lekker én glutenvrij!

Bijzondere barbabietolaaa!

Om het authentieke Italiaanse aspect te benadrukken, zijn de pasta’s zo uniek en Italiaans mogelijk gehouden, wat je terugziet aan de (ietwat ingewikkelde ;)) namen. Maar eigenlijk betekent Fusili Barbabietola gewoon fusili van rode bieten. Ook de vorm van de pasta is écht Italiaans; de pennette is net dunner en korter dan normale penne en gnocchetti is een Zuid-Italiaanse versie op gnocchi, gemaakt van tarwe.