Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen

Plastic soep = linke soep
Ekoplaza is een biologische én Plastic Soup Proof supermarkt. Door samenwerking met de Plastic Soup Foundation zorgen we voor een gezondere wereld. Plastic een ver van jouw bed show? Plastic komt letterlijk weer op je bord terecht. En dan is het écht linke soep.

Door middel van de Ekoplaza spaarcampagne was het mogelijk om jouw bijdrage te leveren aan deze plastic soep. En wat hebben we veel donaties ontvangen! Ontzettend bedankt voor jullie massale inzendingen, door jullie steun hebben we dit mooie bedrag weten te verzamelen.

Bordje plastic: eet smakelijk...

Eén grote puinhoop?
Ook Ekoplaza ambassadeur en Olympisch Surfkampioen Dorian van Rijsselberghe steunt ons. Geboren op een biologisch-dynamische boerderij op Texel houdt hij van de natuur.

Hij heeft grote zorgen om het milieu: “Het is ongelooflijk welke enorme puinhopen ik in het water aantref. Soms kan ik niet verder surfen omdat er teveel plastic aan de vin hangt. Waar zijn we mee bezig met z’n allen? We moeten stoppen om één grote teringzooi van de planeet te maken.”