too good to go

too-good-to-go

In de hele keten, van de akker tot aanrecht, wordt voedsel verspild. En dat is zonde! We bedenken oplossingen voor overschotten bij de oogst, problemen tijdens opslag en transport, én voor het overtollige voedsel in onze Ekoplaza filialen. Daarom hebben wij onze samenwerking met Too Good To Go verder uitgebreid. Dagverse producten zoals groente, fruit en brood bieden we in de winkels aan tegen een lagere prijs in verrassingspakketten.

Samen tegen verspilling

Wij werken aan een wereld zonder verspilling. En dat kan alleen als we dat samen doen met onze klanten en andere partners. Wij geloven in de kracht van een community. Ogenschijnlijk kleine acties kunnen grote impact hebben. Doe daarom mee! Red een maaltijd via Too Good To Go en maak het verschil.

Too Good To Go gaat de strijd aan tegen voedselverspilling. Ze noemen zichzelf 'Waste Warriors' en geloven dat iedereen samen het verschil kan maken. Toen de oprichters zagen dat goed eten werd weggegooid dachten ze... Dat is echt 'Too Good To Go'! Hier moest een oplossing voor komen. Ze bouwden een platform waar ondernemers die overschotten realiseren in contact komen met consumenten. Zo worden voedselpakketten tegen lage prijzen aangeboden, om foodwaste tegen te gaan. En dat gaat goed! Want Too Good To Go is inmiddels het grootste platform tegen voedselverspilling ter wereld.

Magic box

De inhoud van het verrassingspakket is altijd anders. Dit pakket wordt bij Ekoplaza samengesteld met overtollig biologisch eten wat nog gewoon lekker en prima eetbaar is, maar niet meer verkocht mogen en kunnen worden. Wij vinden dat ze een andere bestemming horen te krijgen dan de afvalbak. Je weet vooraf nooit precies wat je in je verrassingspakket krijgt totdat je het ophaalt. Wat je wel zeker weet, is dat het een goede deal is en dat je lekker én biologisch eten krijgt! Spannend hè...

Download de app

Wil jij gebruik maken van Too Good To Go? Download de Too Good To Go app en bekijk of jouw Ekoplaza zich heeft aangemeld. Wanneer dat zo is, kun jij tegen een gereduceerde prijs lekkere biologische producten kopen én draag je bij aan het tegengaan van voedselverspilling. Kun jij jouw Ekoplaza nog niet vinden in de app? Niet getreurd, we blijven uitbreiden. Wellicht komen er in de toekomst meer mogelijkheden.