nationale week zonder vlees

depaddestoel-salade-met-vegaburger
Wij vinden dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Daarom promoten we een flexitarisch eetpatroon, waarin vaker gekozen wordt voor vegetarische gerechten. Want die zijn ook héél erg lekker, proberen en proeven is geloven! Vegetarisch eten is niet saai, smakeloos of ingewikkeld. Het is een kleine moeite met een onvoorstelbaar positieve impact op mens, dier en milieu. Zo maken we samen het verschil voor de toekomst van onze planeet.  

Vegetarische burgers

Lekkere vegetarische recepten

Een week zonder vlees, leer onze producten kennen

Bij Ekoplaza willen we mensen er bewust van maken hoe ze hun footprint kunnen verkleinen. Weet jij wanneer je een duurzame keuze maakt? Het grootste verschil maak je door niet elke dag vlees te eten. Als biologisch supermarkt beschikken wij over een groot assortiment aan vleesvervangers. We willen je de verrassende mogelijkheden van de vegetarische keuken laten ontdekken. Met als doel jou én de rest van Nederland op een concrete manier bewust te maken van de positieve impact van minder vlees eten. We laten je zien hoe gemakkelijk je een heerlijke maaltijd zonder vlees en vis kan bereiden.

Vleesvervangers

De nieuwe standaard

Nationale Week Zonder Vlees is een initiatief van Isabel Boerdam, breed gedragen door diverse partners uit de voedselindustrie. Door onze krachten te bundelen denken wij het meest invloedrijke minder-vlees-initiatief te kunnen worden van Nederland. Een dagje zonder vlees wordt de nieuwe standaard!

week-zonder-vlees

Vegan

Vegetarische recepten