Hoofdgerecht
Roergebakken paksoi met gemarineerde biefstuk en noten
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g biefstukreepjes
- • 2 paksoi, in reepjes
- • 1 lenteui, in ringetjes
- • 1 el gemengde noten, grof gehakt
- • MARINADE:
- • 2 tenen knoflook, fijngehakt
- • 1 citroen, het sap
- • 4 el olijfolie
- • 3 el gembersiroop
- • 2 el sojasaus
- • 1 el balsamicoazijn
BEreidings wijze
- Meng alle ingredienten voor de marinade door elkaar en marineer hierin de biefstukreepjes ca. 30 minuten.
- Verhit 1 el olie in een wok of grote pan en bak de biefstukreepjes rondom snel bruin. Schep het vlees uit de pan.
- Verhit de wok opnieuw op hoog vuur en roerbak de paksoi, lenteui en nootjes ca. 1 minuut. Blus af met een beetje marinade en roer goed door.
- Verdeel de paksoi over 4 borden en leg de reepjes rosbief erop. Breng intussen de rest van de marinade aan de kook in de wok, haal van het vuur en serveer er apart bij.
Boodschappen lijst
- Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Paksoi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Gembersiroop
5,39 240 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
7,79 250 Ml
removeadd product to cart - Runder biefstuk (2 stuks)
13,04 250 Gram
removeadd product to cart - Gemengde noten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Wijntip: Soleillade Rouge. Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!