Hoofdgerecht
Pad thai met tofu en raapstelen
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 956 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 240 g mienestjes
- • 150 g tofu
- • 135 g taugé
- • 4 bosuien, in ringen
- • 4 el pinda's, grof gehakt
- • 1 bosje raapstelen
- • 2 eieren, losgeklopt
- • 1 limoen, in partjes
- • 3 el sushi-azijn
- • 2 el zonnebloemolie
- • 2 el shoyu
- • Gemalen peper
BEreidings wijze
- Kook de mienestjes zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Verhit in een wok/bakpan de zonnebloemolie en bak hierin de tofu goudbruin. Voeg de losgeklopte eieren toe en gaar ze in ca. 2 minuten.
- Schep de mie, raapstelen, shoyu, sushi-azijn en taugé erdoor en roerbak alles ca. 3 minuten.
- Verdeel de pad thai over 2 borden en garneer met pinda’s, bosui en limoen. Bestrooi eventueel met wat peper.
Boodschappen lijst
- Eiermie
2,59 250 Gram
removeadd product to cart - Tofu natuur
2,49 200 Gram
removeadd product to cart - Taugé
1,59 135 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Gezouten pinda's
2,89 200 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rijstazijn (sushi-azijn)
5,09 250 ml
removeadd product to cart - Zonnebloemolie mild
3,49 500 Ml
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
3,39 145 ML
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!