Pad thai met tofu en raapstelen
Pad thai met tofu en raapstelen

Hoofdgerecht

Pad thai met tofu en raapstelen

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 956 kcal / portie

Ingrediënten lijst

240 g mienestjes
150 g tofu
135 g taugé
4 bosuien, in ringen
4 el pinda's, grof gehakt
1 bosje raapstelen
2 eieren, losgeklopt
1 limoen, in partjes
3 el sushi-azijn
2 el zonnebloemolie
2 el shoyu
Gemalen peper

BEreidings wijze

  1. Kook de mienestjes zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Verhit in een wok/bakpan de zonnebloemolie en bak hierin de tofu goudbruin. Voeg de losgeklopte eieren toe en gaar ze in ca. 2 minuten.
  3. Schep de mie, raapstelen, shoyu, sushi-azijn en taugé erdoor en roerbak alles ca. 3 minuten.
  4. Verdeel de pad thai over 2 borden en garneer met pinda’s, bosui en limoen. Bestrooi eventueel met wat peper.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2021.