Hoofdgerecht
Pad thai met tofu en raapstelen
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 956 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 240 g mienestjes
- • 150 g tofu
- • 135 g taugé
- • 4 bosuien, in ringen
- • 4 el pinda's, grof gehakt
- • 1 bosje raapstelen
- • 2 eieren, losgeklopt
- • 1 limoen, in partjes
- • 3 el sushi-azijn
- • 2 el zonnebloemolie
- • 2 el shoyu
- • Gemalen peper
BEreidings wijze
- Kook de mienestjes zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Verhit in een wok/bakpan de zonnebloemolie en bak hierin de tofu goudbruin. Voeg de losgeklopte eieren toe en gaar ze in ca. 2 minuten.
- Schep de mie, raapstelen, shoyu, sushi-azijn en taugé erdoor en roerbak alles ca. 3 minuten.
- Verdeel de pad thai over 2 borden en garneer met pinda’s, bosui en limoen. Bestrooi eventueel met wat peper.
Boodschappen lijst
- Eiermie
2,69 250 Gram
removeadd product to cart - Tofu natuur
2,59 200 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Gezouten pinda's
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Rijstazijn (sushi-azijn)
4,99 250 ml
removeadd product to cart - Zonnebloemolie mild
3,59 500 Ml
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
3,39 145 Ml
removeadd product to cart - Taugé
1,49 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!