maak kennis met onze ambassadeurs

Wij werken graag samen met...


Richard de Leth

Richard de Leth is oprichter van OERsterk. Zijn visie is dat echte preventie in de basis start, dus ook bij gezonde biologische voeding. De bouwstenen uit iedere hap gaan deel uitmaken van je lichaam, en maken je sterker of zwakker. Hij is ervan overtuigd dat de mens het beste functioneert op oervoeding, omdat onze genen nog precies hetzelfde zijn als toen. Zijn advies is om minimaal 75% van je voeding hieruit te laten bestaan. 

“Het is enorm belangrijk om eerlijke en logische informatie over onze gezondheid te verspreiden en welke brandstof ons lichaam nodig heeft. Als ambassadeur van Ekoplaza werk ik daar maar al te graag aan mee. Ekoplaza laat zien dat gezond helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met het aanbod zet je voedsel op tafel, in plaats van ''rotzooi'."

Lees verder

ambassadeur-richard-de-leth

ambassadeur-ralph-moorman

Ralph Moorman

Gezondheidscoach Ralph Moorman studeerde Levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit. Daarna specialiseerde hij zich in sport, voeding, hormonen en gezondheid en schreef hier diverse boeken over. Bij Ekoplaza vind je een aantal van zijn boeken. 

“Als ambassadeur van Ekoplaza wil ik de voordelen van onbewerkte biologische voeding onder de aandacht brengen. Lichamelijke klachten hebben vaak te maken met een verstoorde hormoonbalans. Volwaardige voeding kan dit in evenwicht brengen. Het zou goed zijn als er in de toekomst een steeds groter aanbod komt van dit soort producten, die relatief makkelijk verkrijgbaar zijn. Het feit dat Ekoplaza 100% biologisch is, werkt daar al een heel stuk in mee.”

Lees verder

Jadis Schreuder

Jadis komt wekelijks speciaal naar de Ekoplaza om haar citroenen uit te kiezen. Ze heeft vanaf kleins af aan een bijzondere passie voor deze gele citrusvrucht. Jadis’s Informatieve kookboek ‘The Lemon Kitchen’ gaat over de biologische citroen, waarbij ingezoomd wordt op de Siciliaanse citroen van Ekoplaza. Tijdens het schrijven van haar kookboek is ze ook bij onze teler op bezoek geweest. 

“De biologische citroenen van Ekoplaza zijn simpelweg de allerlekkerste van de beste kwaliteit! Je ziet, je voelt en proeft echt het verschil. Dit komt onder andere door de voedingsrijke grond en de grote hoeveelheid zon uren. Ik vind Ekoplaza dan ook een bijzondere supermarkt omdat de producten zeer smaakvol zijn, een hoge kwaliteit hebben, daarnaast is het ook fijn om te weten dat de telers en iedereen uit de keten eerlijk behandeld wordt." 

Lees verder

ambassadeur-jadis-schreuder


Janneke van der Meulen

We willen heel graag meer biologisch fruit en groente eten en minderen met melk, vlees en vis. Maar tegelijkertijd roept een plantaardige leefstijl verschillende vragen op. Janneke geeft in haar boek EET WIN-WIN op basis van alleen de allerbeste wetenschappelijke kennis antwoord op deze vragen. 

Zelf doet Janneke al haar boodschappen bij de Ekoplaza. “Dan weet je gewoon dat je goed zit. Al het fruit en groente groeit op volle rijke aarde en krijgt alle tijd om onder de zon te rijpen. Dat proef je en dat voel je! Het voelt onwijs goed met iedere euro je stem uit te brengen voor een gezonde wereld voor iedereen.” 

Lees verder

ambassadeur-janneke-van-der-meulen

Marjolein Dubbers

Marjolein Dubbers ontdekte in een flinke burn-out de kracht van vitale voeding. Samen met Ekoplaza promoot ze het thema gezond en vitaal ouder worden.

 “Door mijn voedingspatroon drastisch te veranderen kreeg ik, tegen alle verwachting in, op korte termijn mijn energie terug. Zelfs op een hoger niveau dan ik jarenlang had gehad! Mijn kennis en ervaring deel ik met andere vrouwen via mijn Energieke Vrouwen Academie én mijn ambassadeurschap voor Ekoplaza.” 

Lees verder

ambassadeur-marjolein-dubbers

Dorian van Rijsselberghe

Dorian van Rijsselberghe is gepassioneerd over presteren in sport en plezier in het leven. Hij staat open voor de wereld en de mensen die hij daarin is tegengekomen. 

“Ik ben opgegroeid op een biologisch-dynamische boerderij op Texel. Ik ben dus mijn hele leven al heel bewust bezig ben met wat ik eet en drink. Een samenwerking met Ekoplaza was voor mij een logische stap.”

Lees verder 

ambassadeur-dorian-van-rijsselberghe

Maud van der Meer

Al van kleins af aan is Maud opgegroeid met zwemmen. De zwemster is een goed voorbeeld van iemand die de waarde van gezonde biologische voeding inziet naast hard trainen. 

“Sinds ik helemaal biologisch eet heb ik minder last van opgeblazen gevoel en voel ik mij super fit en sterk. Ik eet dagelijks super veel groenten en fruit, omdat ik dat ook erg lekker vind. Mijn boodschappen doe ik bij de Ekoplaza aan de Stratumsedijk in Eindhoven of bestel ze online.” 

Lees verder

ambassadeur-maud-van-der-meer

ambassadeur-mitchel-steenman

Mitchel Steenman

Roeier Mitchel Steenman weet dat zijn prestaties beïnvloed worden door wat hij eet, en daarom kiest hij voor gezonde biologische voeding.

“Wanneer ik 100% biologische voeding eet - waarvan het grootste gedeelte vers - merk ik een groot verschil in fitheid en belastbaarheid. Daarnaast vind ik biologische producten veel lekkerder.” 

Lees verder