Ekovrienden onder elkaar

Fijn dat je met ons mee doet Ekovriend. Want met hoe meer we zijn, hoe meer we voor elkaar krijgen. Samen kunnen we met de dagelijkse boodschappen de wereld veranderen. Benieuwd wie andere Ekovrienden zijn? Hier stellen er zich een paar aan je voor!

Joep Rovers 

Joep Rovers is vaste bezoeker van Ekoplaza in Den Bosch. Na de hotelschool zocht hij naar studies over voeding en leefstijl om zijn eczeemklachten aan te pakken. Zo verdiepte hij zich onder andere in orthomoleculaire therapie en in beweging. Hij werd personal trainer en coach. Via zijn Instagramaccount hebben al heel wat mensen de weg naar Ekoplaza gevonden. De favoriet van Joep? De rauwe zuivel van Ekoplaza.

Deze kijk op voeding is de persoonlijke visie van Joep en geen officiële voedingsclaim.

Maak kennis met Joep

ekoplaza-biologisch-lekkerweten-winter2024-joeprovers-rauwezuivel

ekoplaza-biologisch-lekkerweten-winter2024-suzannejungst-ekovriend

Suzanne Jungst

Suzanne is al 15 jaar trouwe Ekoplaza-klant. Waarom? "Ik ga voor biologisch en Ekoplaza heeft het mooiste biologisch. Mijn keuze voor Ekoplaza gaat niet alleen om gifvrij maar om het hele pakket. Dus ook duurzaamheid en vermindering van je voetafdruk. Mijn favorieten? De noten van Wisselwaar, de Demeter-eieren van Groengilde en de Kefir hangop van Rauw Power.

Maak kennis met Suzanne


Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka woont nu buiten de stad, maar toen ze nog in de Amsterdamse binnenstad woonde, was Ekoplaza haar overbuur. Daar heeft ze goede herinneringen aan. "Ik kocht er alle groente en fruit, maar sinds ik een eigen moestuin heb komt het daar niet meer zoveel van. Laatst maakte ik kweeperenpasta van kweeperen uit mijn boomgaard. Die viel iets te zoet uit en ik proefde meteen weer die lekkere fruitlollies van Ekoplaza. En die zachte dropjes, heerlijk!"

Maak kennis met Miljuschka

ekoplaza-biologisch-lekkerweten-feest2023-miljuschkawitzenhausen-header

ekoplaza-biologisch-lekkerweten-lente2023-irisdegoede

Iris de Goede

Iris de Goede is een vaste bezoeker van Ekoplaza in Den Haag. Ze is orthomoleculair therapeut & hormoondiëtist. Via Instagram en andere sociale media en in haar e-books deelt ze haar kennis en ondersteunt ze haar volgers met praktische tips over hormonale (dis)balans, vermoeidheid, darm- en huidklachten en (on)vruchtbaarheid. "Biologische groenten en fruit zijn vrij van bestrijdingsmiddelen en bevatten door het groeiproces veel meer levenskracht. En dat proef je ook!"

Maak kennis met Iris