Italiaanse kwaliteiten van la bio Idea

labioidea-conserven-bonenschotel

Al 30 jaar verzamelt La Bio Idea biologische producten van hoge kwaliteit gemaakt door toegewijde, gepassioneerde producenten. De producten van La Bio Idea zijn geproduceerd in Italië en op Sicilië, daar waar bedrijven vakmanschap en traditie nog hoog in het vaandel hebben staan.

Biologische producten

labioidea-bonenschotel
labioidea-gazpacho-wittewijn-azijn

De handen ineen geslagen

Tijdens zijn vele reizen kwam oprichter Poppe Braam in aanraking met een groep Siciliaanse boeren die al eeuwen werkten volgens traditionele methoden. Deze boeren hadden moeite met hun prachtige producten op de Europa markt te brengen. Op voorstel van Poppe hebben ze de handen ineen geslagen en de producten samengebracht onder één merk: La Bio Idea.


Het merk zorgde voor continuïteit en inkomen voor de Siciliaanse familiebedrijven. Al snel ontdekten ook andere kleine Italiaanse biologische producenten dit platform. Zo is de La Bio Idea familie de afgelopen 30 jaar steeds verder gegroeid met de mooiste biologische mediterrane producten, allen gemaakt con Amore e Passione! 

Biologische kwaliteit

De pastamakers

Angelo Barbagallo is een gepassioneerd pastamaker. Voortdurend is hij in zijn fabriek met 15 man personeel bezig processen te verbeteren om de kwaliteit van de pasta te behouden of te verhogen. Een perfecte combinatie van ambachtelijke traditie en hedendaagse kennis en techniek. De smaak van de pasta blijft daarbij het allerbelangrijkste.

labioidea-spaghetti

Italiaanse gerechten