met een goed gevoel snacken: dr. karg's

Dr. Karg's staat voor natuurlijke, heerlijke knäckebröd en snacks, want natuurlijke ingrediënten smaken het best volgens hen. Hier hebben ze de perfecte knapperige lekkernij voor elk moment - thuis, op het werk of onderweg. Als hoofdmaaltijd of gewoon voor dat hunkerende gevoel tussendoor. Word ook een betere snacker en ontdek de knapperige wereld van Dr. Karg‘s.
De productfilosofie: 100% verrukkelijk, 0% onnodige toevoegingen
Bij Dr. Karg‘s zetten ze zich in voor bewust natuurlijke voeding en bieden ze jou unieke "better-for-you" snacks voor elke gelegenheid. Bij Dr. Karg‘s staan ze voor producten die lekker smaken EN goed voor je zijn - die natuurlijkheid en verwennerij worden hier gecombineerd. Onnodige toevoegingen zoals smaakversterkers en -stoffen worden weggelaten, zo bakken ze betere snacks.
Terug naar de roots: baktraditie sinds 1950
De wortels van Dr. Karg's liggen in Wolkersdorf bij Neurenberg (Beieren) in de in 1950 opgerichte dorpsbakkerij. Sinds 1997 leidt Dr. Klaus Karg het bedrijf in de derde generatie – nog steeds 100% familiebedrijf en 100% gebakken in Duitsland. In 2000 zijn ze begonnen met het produceren van heerlijke knäckebröd-specialiteiten. Dankzij geselecteerde ingrediënten, creatieve recepten en de unieke, lichte consistentie zijn de knapperige lekkernijen nationaal en internationaal populair geworden. De producten van Dr. Karg‘s zijn verkrijgbaar in meer dan 25 landen over de hele wereld.


de belofte aan jou
Bij Dr. Karg‘s kun je met een goed gevoel snacken. Er worden geen compromissen gesloten als het gaat om hun producten. Het zijn de "innerlijke waarden" die tellen. Daarom zijn er "must-haves" gedefinieerd waaraan een echt goede snack volgens hen moet voldoen, zonder uitzonderingen.

Dr karg's crackers zijn altijd:
- Een genot: Snacks horen een traktatie voor je lichaam te zijn en je gelukkig te maken. Dat kan alleen als ze ook echt lekker zijn.
- Gemakkelijk te begrijpen: Onze ingrediëntenlijsten zijn "natuurlijk" gemakkelijk te begrijpen. Verborgen of cryptische ingrediënten, zoals toegevoegde aroma's of smaakversterkers, komen niet in de buurt van het deeg.
- Met een doel: Met de recepten gaan ze voor voedingsstoffen in plaats van "null-trients". Dit betekent dat ze vertrouwen op volle granen en vezelrijke recepten in plaats van "lege" calorieën.
- Hoogwaardig: Bij Dr. Karg‘s kiezen ze hun grondstoffen zorgvuldig, want kwaliteit is het beste ingrediënt. Hiervoor vertrouwen ze op de nauwe relaties met hun leveranciers. Waar mogelijk kopen ze lokaal in. Het volkorenmeel is bijvoorbeeld 100% afkomstig van jarenlange partners in Beieren.
- Vegetarisch: Ingrediënten die vlees, vis en ei bevatten, worden bewust vermeden. Waarom? Omdat veggie gewoon te lekker is en een positieve invloed heeft op de CO2-balans. Daarnaast is er een ruime keuze aan veganistische varianten.
Vind je favoriete soort
Het leven is te kort voor slechte snacks! Met de knapperige producten van Dr. Karg’s hoeft bewust snacken niet saai te zijn. Ontdek het gevarieerde en heerlijke assortiment knäckebröd en snacks. De keuze is aan jou.
Een echt stukje Frankische bakambacht
Stuk voor stuk worden de snackproducten op ambachtelijke wijze bereid en in de oven gebakken, waardoor ze uniek zijn en elk moment van genot extra speciaal is. Zo wordt een echt stukje Frankische bakambacht gemaakt:

1. Natuurlijke goedheid
Alleen het beste voor het bakken wordt geselecteerd: volkoren meel van hoge kwaliteit, heilzame plantaardige oliën, verse kaas, knapperige zaden en nog meer geweldige ingrediënten.
2. Ambachtelijke goedheid
Perfect uitgebalanceerd, afgewogen en gekneed, vervolgens uitgerold en royaal bestrooid. De producten krijgen ruim de tijd om te rusten voordat ze worden gebakken, zodat het deeg zich volledig kan ontwikkelen.
3. Ovenvers verpakt
De meesterbakkers van Dr. Karg‘s bakken de knapperige lekkernijen op lage temperaturen in typische bakkerskorven. Na een korte afkoelperiode worden ze zorgvuldig met de hand verpakt.