alles voor een feestelijk oud en nieuw

Oud en nieuw zoals het bedoeld is: samen met geliefden lekker proosten. Terugkijken op een mooi jaar, nieuwe plannen maken. Maak het extra feestelijk met mooie bubbels, zelfgemaakte oliebollen en een goedgevulde borrelplank!

Begin met een lekker hapje

Breng het nieuwjaarsfeestje op gang met heerlijke hapjes. Ruil de traditionele borrelplank dit jaar in voor allerlei kleine hapjes waar je écht indruk mee maakt. Zoals oesters, krokante pincho's en overheerlijke groentehapjes. Zo start jij de avond écht lekker!

ekoplaza-biologisch-lekkerweten-feest2023-amuses

Homemade oliebollen

Bij een spetterend nieuwjaarsfeest kunnen oliebollen niet ontbreken. In onze winkels vind je écht lekkere oliebollen van onze familiebakker. Naturel of goedgevuld met rozijnen. Je kunt ze afhalen in een van onze Ekoplaza filialen.


 Je kan ze natuurlijk ook gewoon helemaal zelf maken. Want wat is er lekkerder dan een verse home made oliebol? Om het je makkelijk te maken hebben wij alle ingrediënten en de lekkerste recepten al voor je geselecteerd. 


Alles voor je oliebollen

Oliebollen recepten


Een feestelijke bubbel

Oud & nieuw vier je extra feestelijk met een mooie bubbel! Of je nu voor een traditionele champagne, cava of prosecco kiest, voor een alcoholvrije variant óf de lekkerste frisdranken met bubbels: er is keus genoeg, zowel met als zonder alcohol. We hebben de lekkerste feestdrankjes voor iedereen!


Bekijk al onze feestelijke bubbels