oud-en-nieuw

Oud en nieuw zoals het bedoeld is: samen met geliefden lekker proosten. Terugkijken op een mooi jaar, nieuwe plannen maken. Maak het extra feestelijk met deze mooie bubbels! Want als de oliebollen op tafel staan en we proosten op het nieuwe jaar, dan hoort daar een sprankelend bubbeltje bij. En er is keus genoeg!

Aanbevolen door deVolkskrant

Ben je op zoek naar een topper voor Oud & Nieuw? Dan heb je die zeker te pakken met de Savia Viva. De Volkskrant testpanel: “Savia Viva Cava. Qua achtergrond niets schokkends: komt netjes uit de Penedés. Maar jongens wat een fijne wijn! Intens, zeer fris, fijne mousse, persistent, een juweeltje voor zijn prijs. En biologisch hè, van Ekoplaza verwachten we niet anders.”

Oliebollen!

Naast champagne en vuurwerk horen óók oliebollen bij een spetterend nieuwjaarsfeest! Je kunt ze afhalen in een van onze Ekoplaza filialen óf gewoon helemaal zelf maken. Want wat is er lekkerder dan een verse home made oliebol? Om het je makkelijk te maken hebben wij alle ingrediënten al geselecteerd. Met één druk op de knop, stop jij alles in je winkelmandje.

Maak jij wentelteefjes, appelbeignets, oliebollen met kardemom en dadels, of de glutenvrije variant?

Hapjes voor oudejaarsavond

Het jaar sluiten we het liefst af met de heerlijkste hapjes! We hebben de lekkerste feestelijke gerechtjes voor je verzameld. Van Bouchées à la Reine (oftewel kippasteitjes) tot spiesjes met garnalen en duivelse eieren. Kies je voor gemak? Creëer dan zelf een lekker feestelijk plateau met daarop de beste biologische tapas van Marqt.