alles voor een feestelijk oud en nieuw

Oud en nieuw zoals het bedoeld is: samen met geliefden lekker proosten. Terugkijken op een mooi jaar, nieuwe plannen maken. Maak het extra feestelijk met deze mooie bubbels, zelfgemaakte oliebollen en een goedgevulde borrelplank!

Homemade oliebollen

Bij een spetterend nieuwjaarsfeest kunnen oliebollen niet ontbreken. In onze winkels vind je goedgevulde en écht lekkere oliebollen. Volkoren en goedgevuld met rozijnen, krenten, appel, sinaasappel en een vleugje kaneel. Je kunt ze afhalen in een van onze Ekoplaza filialen.


 Je kan ze natuurlijk ook gewoon helemaal zelf maken. Want wat is er lekkerder dan een verse home made oliebol? Om het je makkelijk te maken hebben wij alle ingrediënten en de lekkerste recepten al voor je geselecteerd. 


Alles voor je oliebollen

Oliebollen recepten

Een feestelijke bubbel

Oud & nieuw vier je extra feestelijk met een mooie bubbel! Of je nu voor een traditionele champagne, cava of prosecco kiest, voor een alcoholvrije variant óf de lekkerste frisdranken met bubbels: er is keus genoeg, zowel met als zonder alcohol. We hebben de lekkerste feestdrankjes voor iedereen!


Bekijk al onze feestelijke bubbels

Zo op tafel

Vier oud & nieuw met een uitgebreide borrel! We hebben een handig kant-en-klaar assortiment om in een handomdraai een goedgevulde plank op tafel te zetten. Bijvoorbeeld met de vleeswaren van St. Hendrick, verschillende (vegan) kaasjes en tapas van Marqt. 


Bekijk alle borrel inspiratie