Bezorgkosten van mijn bestelling

Wat zijn de kosten voor thuisbezorging?

Afhankelijk van het afleveradres zijn er verschillende manieren waarop jij je boodschappen kunt laten thuisbezorgen. Log in op je Ekoplaza account om direct de mogelijkheden op jouw bezorgadres te bekijken.

  • Bij bezorging via een Ekoplaza Direct route is bezorging mogelijk vanaf €60,-. De bezorgkosten variëren per locatie tussen €2,50 en €7,95.
  • In enkele regio's is ook een Ekoroute actief: een duurzame en efficiënte, lokale route. Bezorging is dan mogelijk vanaf €25,- of €40,-. Bij de Ekoroute worden geen aanvullende bezorgkosten in rekening gebracht.
  • In Amsterdam, Utrecht en Den Haag is bezorging via fietskoerier Peddler mogelijk bij een bestelling vanaf €30,-. De bezorgkosten zijn €4,50 per bestelling.
  • Bij bezorging via Leen Menken variëren de bezorgkosten tussen de €7,95 en €8,95 en is afhankelijk van het bezorggebied en het gekozen tijdvak. 


Waar kan ik alle Ekoplaza afhaalpunten bekijken?

Online bestellingen kunnen bij alle Ekoplaza winkels en afhaalpunten (zoals bijvoorbeeld samenwerkende boeren en telers) worden afgehaald. Bekijk het complete overzicht van winkels en afhaalpunten hier


Wat zijn de kosten voor afhalen in een winkel en worden er servicekosten gerekend?

Voor het afhalen van bestellingen is geen minimaal bestelbedrag van toepassing. Er zijn alleen servicekosten van toepassing wanneer jij je bestelling afhaalt in een Ekoplaza winkel of afhaalpunt. Bij een bestelbedrag onder €10,- is de servicebijdrage bij afhalen in de winkel €2,50. Bij een bestelbedrag tussen €10,- en €25,- bedraagt de servicebijdrage bij afhalen in de winkel €1,-. Boven de €25 worden er geen servicekosten gerekend. Er worden geen servicekosten in rekening gebracht wanneer jij je boodschappen laat thuisbezorgen.


Met welke kosten moet ik rekening houden?

De kosten zijn afhankelijk van de keuzes die jij maakt. Kies je voor thuisbezorgen? Dan moet je rekening houden met bezorgkosten, die kunnen variëren en zijn afhankelijk van de bezorgservice die jij kiest. Wanneer je een bestelling gaat afhalen, zijn er servicekosten van toepassing bij afhaalbestellingen onder de €25,-.