Mijn facturen bekijken

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling? 

Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bestelbevestiging per mail. Controleer na ontvangst van de bestelbevestiging de gekozen datum en de wijze van afhalen of bezorgen. 

Kan ik een zakelijke factuur krijgen? 

Wens je een zakelijke factuur van je bestelling? Stuur dan een mailtje naar klantenservice@ekoplaza.nl. De factuur wordt dan verwerkt en gemaild.

Kan ik zien of mijn korting goed is verrekend?

Direct na het afronden van je bestelling ontvang je via e-mail een bevestiging met bestelde producten en opbouw van het betaalde of te betalen bedrag. Wanneer je tegoed of korting hebt ingezet, wordt dat ook hierop vermeld. Ook kun je achteraf op je factuur of kassabon zien welk tegoed er is verrekend en of er korting is toegepast. Nadat je de bestelling hebt ontvangen kun je in je account bij Ekoplaza Tegoed eventueel tegoed vanwege weegproducten of niet leverbare producten terugzien. Online tegoed wordt automatisch verrekend bij een volgende bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om opgebouwd saldo te laten uitbetalen. Het bedrag wordt dan binnen twee werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee je de bestelling betaald hebt.