Alle betaalmogelijkheden

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Er zijn verschillende manieren waarop jij je boodschappen kunt afrekenen, afhankelijk van de door jou gekozen bezorgoptie of afhaallocatie.

  • Betalen van je bestelling via Ekoplaza Direct en Ekoroute
    Als je ervoor gekozen hebt om je bestelling te laten bezorgen middels een route van Ekoplaza Direct of Ekoroute, dan kun je vooraf online betalen via iDeal of Creditcard (Visa/Mastercard) of bij de bezorging betalen via mobiele pin. Daarnaast kan je ook betalen met je Ekoplaza cadeaukaart.
  • Betalen van je bestelling via Leen Menken
    Wanneer je je boodschappen door de thuisbezorgservice van Leen Menken laat bezorgen, betaal je jouw bestelling vooraf via iDeal of creditcard (Visa/Mastercard). Ook kan je met de Ekoplaza cadeaukaart betalen. Het is niet mogelijk om je bestelling af te rekenen bij de bezorger.
  • Afhalen
    Kies je ervoor om je bestelling af te halen in een Ekoplaza winkel of ander afhaalpunt? Dan is het altijd mogelijk om je bestelling vooraf online te betalen met iDeal of Creditcard (Visa/Mastercard). Ook kun je gemakkelijk op locatie afrekenen met je pinpas of creditcard. Op afhaalpunten is het daarnaast mogelijk om met contant geld te betalen. In een Ekoplaza winkel kun je verder betalen met een Ekoplaza cadeaukaart. 


Hoe kan ik mijn Ekoplaza Cadeaukaart verzilveren?

Met de Ekoplaza Cadeaukaart kun je bij alle Ekoplaza winkels in Nederland betalen. Het tegoed op de cadeaukaart is drie jaar geldig na aankoop en kan in delen worden gebruikt. Het is niet mogelijk om het tegoed contant te laten uitbetalen. De Ekoplaza Cadeaukaart kan ook worden gebruikt voor online bestellingen. Bekijk hier alle veelgestelde vragen over de cadeaukaart. 

Hoe zit het met BTW?

Alle prijzen die vermeld staan op de webshop zijn inclusief BTW. Facturen worden altijd met vermelding van BTW verwerkt.