Salade
Zoetzure feto met ananas en quinoa
- • Salade
- • 4 personen
- • 542 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g feto naturel, in blokjes van 2x2 cm
- • 320 g ananas, in blokjes
- • 300 g quinoamix
- • 4 tenen knoflook, in dunne plakjes
- • 2 rode paprika, in grove blokjes
- • 2 uien, in partjes
- • 2 bosui, in dunne schuine ringetjes
- • 4 el plantaardige olie
- • 4 el sushiazijn
- • 4 el ketchup
- • 2 el tamari
- • 2 el geroosterd sesamzaad
BEreidings wijze
- Verhit de helft van de olie in een pan. bak hierin de feto aan alle kanten goudbruin. Haal uit de pan en zet opzij.
- Verhit de overige olie op hoog vuur en bak hierin de ui, rode paprika en knoflook 5-6 minuten totdat de groenten zacht beginnen te worden. Voeg de ananas, ketchup, azijn, tamari en 200 ml water toe en laat 1 minuut doorkoken. Schep de feto erdoor en warm nog even goed door.
- Bereid intussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer de tofu op de quinoa in kommen en garneer met de bosui en de sesamzaadjes.
Boodschappen lijst
- Gele uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Quinoa mix
4,29 400 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Ananas
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Rijstazijn (sushi-azijn)
4,99 250 ml
removeadd product to cart - Tamari (strong)
5,99 250 Ml
removeadd product to cart - Tomatenketchup ongezoet
3,19 325 Ml
removeadd product to cart - Paprika mix
4,59 3 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!










