Lunch
Volkorenbrood met broccoli-spruitjesspread
- • Lunch
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g broccoli, in roosjes beetgaar gekookt
- • 200 g spruitjes, gekookt
- • 50 g zonnebloempitten, geroosterd in een droge koekenpan
- • 2 sneetjes volkorenbrood
- • 1 limoen, uitgeperst
- • 3 el zonnebloemolie
- • 1 el Parmigiano Reggiano
- • 2 takjes basilicum, blaadjes in reepjes
- • Handvol kiemen
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Maak met de staafmixer een zachte spread van alle ingrediënten behalve het brood, de kiemen en de pitjes, voeg eventueel nog wat meer olie toe.
- Besmeer hier de boterhammen mee en top met kiemen en zonnebloempitjes.
Boodschappen lijst
- Camusettes volkoren desem
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Zonnebloempitten
1,59 250 Gram
removeadd product to cart - Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Zonnebloemolie koudgeperst
3,49 500 Ml
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,99 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Ook lekker in de lunchbox. Neem de spread dan apart mee. Liever vegan? Vervang de Parmigiano Reggiano dan door edelgistvlokken.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!