Soep
Thaise kippensoep met ei en koriander
- • Soep
- • 4 personen
- • 384 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g Oosterse roerbakgroenten
- • 200 ml kokosroom
- • 6 bosuitjes, in ringetjes
- • 2 kipfilets
- • 2 eieren, hardgekookt
- • 4 el Thaise rode currypasta
- • 1 el kokosolie
- • Handje verse koriander, gehakt
BEreidings wijze
- Snijd de kipfilet in stukjes.
- Verhit de kokosolie in een soeppan. Bak daarin de kipfiletstukjes goudbruin.
- Schep de currypasta erbij, meng snel door elkaar tot het begint te geuren.
- Voeg de Oosterse roerbakgroenten toe en wok die op hoog vuur mee tot ze slinken.
- Breng 1 liter water aan de kook en voeg dan de creamed coconut toe.
- Schep de soep in kommen, leg in elke kom soep een half gekookt eitje. Bestrooi met de ringetjes bosui en een inke toef koriander.
Boodschappen lijst
- Aziatische wokgroenten
2,99 300 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Creamed coconut (santen)
2,89 200 Gram
removeadd product to cart - Kipfilet
8,78 200 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Thaise rode currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!