Hoofdgerecht
Tagliatelle met paddenstoelen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g kastanjechampignons, in plakjes
- • 400 g tagliatelle
- • 100 g Parmigiano Reggiano flakes
- • 40 g gedroogde paddenstoelen, ½ uur geweekt in heet water
- • 6 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 4 lente uitjes, in ringetjes
- • 2 rode pepers, in reepjes
- • Flinke handvol rucola, grof gesneden
- • Scheut olijfolie
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Snijd de geweekte paddenstoelen in kleine stukjes. Bewaar het weekvocht.
- Bak de knoflook zachtjes in een flinke scheut olijfolie. Voeg de kastanjechampignons, de chilipeper en de geweekte paddenstoelen toe en bak tot de kastanjechampignons gaar zijn. Regelmatig roeren. Roer, van het vuur af, de lente-ui erdoor en breng op smaak met zout en peper.
- Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar in ruim water waaraan het weekvocht van de gedroogde paddenstoelen is toegevoegd. Giet af en vermeng met het paddenstoelenmengsel. Serveer met parmezaan en rucola.
Boodschappen lijst
- Bosui
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
8,89 500 Ml
removeadd product to cart - Gedroogde cantharellen
4,39 20 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Kastanjechampignons
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Verse tagliatelle
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!