Soep
Noedelsoep met paksoi en garnalen
- • Soep
- • 4 personen
- • 182 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1½ l groentebouillon
- • 250 g kastanjechampignons, in plakjes
- • 200 g paksoi, groen en wit apart in reepjes
- • 100 g sobanoedels
- • 100 g garnalen
- • 2 bosuitjes, groen en wit apart in ringetjes
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 4 el koriander, gehakt
- • 1 el wokolie
- • 1 el sojasaus
- • ½ tl chilivlokken
- • ¼ tl gemalen gember
BEreidings wijze
- Verhit de wokolie in een grote kookpan. roerbak hierin de witte bosuiringetejes met de knoflook op hoog vuur. Voeg de champignons toe en vak ca. 2 minuten.
- Blus af met de bouillon en roer de sojasauschilivlokken, gemberpoeder en het witte gedeelte van de paksoi erdoor. Zet het vuur laag en kook 10 minuten rustig door.
- Bereid ondertussen de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg, kort voordat je gaat serveren, de garnalen, noedels en het groene gedeelte van de paksoi toe aan de bouillon.
- Garneer met de achtergehouden groene bosui-ringetjes en de koriander.
Boodschappen lijst
- Chilivlokken
3,69 20 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,79 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Shoyu minder zout (mild)
5,99 250 Ml
removeadd product to cart - Gemalen gember
3,19 30 Gram
removeadd product to cart - Paksoi
2,29 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!