Bakken
Mueslirepen met speculaas
- • Bakken
- • 8 personen
- • 236 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 80g pompoenpitten
- • 50g havermout
- • 40g gebroken lijnzaad
- • 30g speculaasjes, grof gehakt
- • 25g pecannoten, grof gehakt
- • 25g walnoten, grof gehakt
- • ¾ tl speculaaskruiden (Het Blauwe Huis)
- • ¼ tl kaneel
- • ¼ tl zout
- • DE REST:
- • 3 el ahornsiroop
- • 2 el kokosolie, gesmolten
- • 1 el kokosbloesemsuiker
- • 1 el notenpasta
- • ½ tl vanille-extract
- • ook nodig: cakeblik, bekleed met bakpapier
BEreidings wijze
- Meng de droge ingrediënten door elkaar in een grote kom. Meng de rest van de ingrediënten in een kleiner kommetje door elkaar en schep ze vervolgens door de droge ingrediënten. Meng alles goed door elkaar.
- Schep het mengsel onderin het beklede cakeblik en druk heel goed aan (het helpt om er een ander cakeblik van dezelfde maat in te zetten - als je dat hebt - en aan te drukken). Zet het cakeblik in de koelkast en laat zeker een uur uitharden.
- Snijd de plak in repen en verpak deze naar wens individueel in bakpapier. Bewaar in een luchtdichte bak in de koelkast.
Boodschappen lijst
- Pompoenpitten
2,49 200 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
2,39 100 Gram
removeadd product to cart - Speculaas
2,39 150 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,69 500 Gram
removeadd product to cart - Gebroken lijnzaad
1,49 200 Gram
removeadd product to cart - Speculaaskruiden
3,49 30 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
4,09 275 Gram
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - 4 notenpasta
7,59 350 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Vanille extract
12,99 40 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2025.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!