Voorgerecht
Kropsla met tomaten-antiboise
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 trostomaten, ontveld, zaadlijsten verwijderd en in kleine blokjes
- • 1 kropsla, gewassen en gedroogd
- • 1 teentje knoflook, gesnipperd
- • ½ citroen, het sap
- • 50 g kalamata olijven
- • 5 el extra vierge olijfolie
- • 2 el kappertjes
- • 2 el dragon, fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm voor de antiboise de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg citroenrasp, olijven, tomatenblokjes en kappertjes toe en neem de pan direct van het vuur.
- Roer de dragon en het citroensap erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat afkoelen.
- Leg de sla in een grote schaal en schep de afgekoelde antiboise erover.
Boodschappen lijst
- Extra vierge olijfolie
8,49 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
3,99 500 Gram
removeadd product to cart - Kappertjes
3,19 100 Gram
removeadd product to cart - Zwarte kalamata olijven
2,69 125 Gram
removeadd product to cart - Zwarte peper gemalen
3,99 45 Gram
removeadd product to cart - Dragon
3,79 15 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
2,09 300 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!