Voorgerecht
Kropsla met tomaten-antiboise
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 trostomaten, ontveld, zaadlijsten verwijderd en in kleine blokjes
- • 1 kropsla, gewassen en gedroogd
- • 1 teentje knoflook, gesnipperd
- • ½ citroen, het sap
- • 50 g kalamata olijven
- • 5 el extra vierge olijfolie
- • 2 el kappertjes
- • 2 el dragon, fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm voor de antiboise de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg citroenrasp, olijven, tomatenblokjes en kappertjes toe en neem de pan direct van het vuur.
- Roer de dragon en het citroensap erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat afkoelen.
- Leg de sla in een grote schaal en schep de afgekoelde antiboise erover.
Boodschappen lijst
- Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Kappertjes
3,19 100 Gram
removeadd product to cart - Zwarte kalamata olijven
3,19 125 Gram
removeadd product to cart - Zwarte peper gemalen
3,99 45 Gram
removeadd product to cart - Dragon
3,99 15 Gram
removeadd product to cart - Kropsla
2,59 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!