Salade
Koolrabisalade met bleekselderij
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 koolrabi, geschild en in reepjes gesneden & geblancheerd
- • 1 avocado
- • 1 bosui
- • 1 sjalotje, gesnipperd
- • ½ winterpeen, geschild
- • Enkele stengels bleekselderij
- • 75 g cashewnoten
- • 2 el mayonaise
- • 1-2 tl scherpe mosterd, naar smaak
- • 1 tl Manukahoning
- • 1 tl citroensap
- • Zout & versgemalen peper
BEreidings wijze
- Snijd de groenten in reepjes van allemaal dezelfde dikte en doe in een kom.
- Snijd de avocado in reepjes of blokjes en besprenkel direct met wat citroensap om verkleuring te voorkomen.
- Roer het sjalotje, de mayonaise, citroensap, mosterd en honing door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en evt. nog wat extra smaakmakers.
- Schep de dressing en avocado door de salade en laat even intrekken.
- Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan goudbruin.
- Maal wat peper over de salade en strooi vlak voor het serveren de cashewnoten erover.
Boodschappen lijst
- Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Avocado
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Dijon Mosterd
2,49 180 Gram
removeadd product to cart - Mayonaise
4,19 300 Ml
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 ML
removeadd product to cart - Manukahoning
30,49 350 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Cashewnoten
2,99 120 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Oersterk
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!