Ontbijt
Havermoutpannenkoekjes
- • Ontbijt
- • 4 personen
- • 388 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 350 ml kokos variatie op yoghurt + extra voor erbij
- • 150 g havermout
- • 150 g (bos)vruchten, voor erbij
- • 2 bananen, in stukjes
- • 2 eieren
- • 2 tl bakpoeder
- • ½ tl kaneel
- • Mespuntje zout
- • Olie om in te bakken
- • Optioneel: scheutje amandeldrink + munt ter garnering
BEreidings wijze
- Maal de havermout met het bakpoeder, de kokosstart, bananen, eieren, kaneel en het zout in een blender tot een gladde massa (niet te lang). Laat het beslag 1 uur staan zodat de havermout kan wellen. Voeg een klein scheutje amandeldronk toe als het beslag te dik is. Roer goed door.
- Verhit olie in een koekenpan en bak per keer drie of vier kleine pannenkoekjes. Laat langzaam garen en keer om als er luchtbelletjes verschijnen.
- Serveer met kokosstart, fruit en munt.
Boodschappen lijst
- Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart - Frambozen
4,59 125 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
- Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Kokos naturel
3,79 350 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!