Ontbijt
Havermoutpannenkoekjes
- • Ontbijt
- • 4 personen
- • 388 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 350 ml kokos variatie op yoghurt + extra voor erbij
- • 150 g havermout
- • 150 g (bos)vruchten, voor erbij
- • 2 bananen, in stukjes
- • 2 eieren
- • 2 tl bakpoeder
- • ½ tl kaneel
- • Mespuntje zout
- • Olie om in te bakken
- • Optioneel: scheutje amandeldrink + munt ter garnering
BEreidings wijze
- Maal de havermout met het bakpoeder, de kokosstart, bananen, eieren, kaneel en het zout in een blender tot een gladde massa (niet te lang). Laat het beslag 1 uur staan zodat de havermout kan wellen. Voeg een klein scheutje amandeldronk toe als het beslag te dik is. Roer goed door.
- Verhit olie in een koekenpan en bak per keer drie of vier kleine pannenkoekjes. Laat langzaam garen en keer om als er luchtbelletjes verschijnen.
- Serveer met kokosstart, fruit en munt.
Boodschappen lijst
- Bakpoeder
1,09 17 Gram
removeadd product to cart - Frambozen
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Havermout
2,09 600 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
- Coco Start
3,99 400 ml
- Eieren
3,19 6 stuk
removeadd product to cart - Munt in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit: Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!